• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

16:43

SKANDAL U HRVATSKOJ! Poznati fudbaler BACAO PARE na devojke, a JEDNA GA UDARILA! PLAKAO, MOLIO...

printscreen

Fudbal

SKANDAL U HRVATSKOJ! Poznati fudbaler BACAO PARE na devojke, a JEDNA GA UDARILA! PLAKAO, MOLIO...

Podeli vest

Hrvatski fudbaler koji igra za Osijek, Mijo Caktaš, izazvao je haos u komšiluku o kojem bruje tamošnji mediji

Hrvatski fudbaler Mijo Caktaš bio je ljubimac navijača Hajduka iz Splita, za koji je igrao osam godina u dva mandata, ali ih je razočarao zimus kada je odlučio da se vrati u HNL i potpiše za Osijek.

Trener Nenad Bjelica verovao je da su u Caktašu dobili igrača koji će im doneti titulu, ali je odigrao samo šest mečeva do sada (349 minuta) i upisao je tri gola, dok ga u poslednjoj utakmici protiv Gorice nije bilo na terenu.

Sada "Index" prenosi da je Caktaš platio ceh zbog noćnog provoda koji se neslavno završio. Svedoci izlaska tvrde da se Caktaš previše opustio i u jednom trenutku je pokušao na silu da uđe u ženski toalet. Zbog toga su devojke počele da viču na njega, dok je fudbaler na njih bacao "stotine dolara", navodi pomenuti izvor.

Oktkriveno je da je jedna od devojaka bila i te kako ljuta, pa je rukom udarila Caktaša. Navodno, nakon toga je druga devojka nazvala svog momka koji je tražio da se Caktaš javi na telefon, da bi potom fudbaler klečao i molio devojke za oproštaj. Ubrzo su ga isterali iz kluba u Osijeku, čak u suzama.

Inače, Osijek se nije zvanično oglašavao zbog ovog događaja, a trener Nenad Bjelica je samo poručio da je to "zaršena priča". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NESTVARNO ŠTA RADE HRVATI! Ovo NIKO nije očekivao!
Fudbal

NESTVARNO ŠTA RADE HRVATI! Ovo NIKO nije očekivao!

Fudbaleri Rijeke doživeli su šokantan poraz u 27. kolu Prve lige Hrvatske, pošto su sa 1:2 poraženi na gostovanju najgorem timu u ligi, a ono što je potpuno neočekivano je činjenica da nijedan od četiri kandidata za titulu nije uspeo da slavi

13.03.2022

19:40

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija