• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2023

08:26

VLAHOVIĆ POSLE REŠETANJA U DRESU SRBIJE NA KLUPI JUVENTUSA! Alegri progovorio o srpskom napadaču!

reuters

Fudbal

VLAHOVIĆ POSLE REŠETANJA U DRESU SRBIJE NA KLUPI JUVENTUSA! Alegri progovorio o srpskom napadaču!

Podeli vest

Masimilijano Alegri je posle pobede Juventusa protiv Verone (1:0) pričao o Dušanu Vlahoviću, koji je utakmicu počeo sa klupe.

Srpski napadač Dušan Vlahović postigao je tri gola za Srbiju u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, vratio se u Juventus, ali se nije našao u startnoj postavi.

U igru je ušao u 60. minutu u trijumfu protiv Verone (1:0), što je mnoge iznenadilo. Italijanski mediji ne odustaju, kritikuju Srbina, pa opet ističu da je samo bleda senka napadača iz Fiorentine. Alegri je na tu temu imao šta da kaže posle pobede protiv Verone.

Vlahović mora da ostane miran

Vlahović je uradio neke stvari dobro, posebno protiv Intera. Jasno mi je da vi sa strane vidite Dušana kao nekog ko treba da reši sve naše probleme. Stigao je u januaru prošle godine i dao nam je poseban naboj entuzijazma. Odigrao je dobro jednu sezonu u Fiorentini, a igrati za Juventus nije isto kao u drugim klubovima - kazao je Alegri.

Trener "Stare dame" nastavio je da sipa komplimente na račun srpskog napadača.

- Dušan je bolji u tehničkom smislu nego prošle sezone, zadovoljan sam tim delom. Samo mora da ostane smiren. Ken i Vlahović su finišeri, dok Milik ima više iskustva i zna kako da loptu zadrži u svom posedu.

Foto: Tanjug

Masimalijano Alegri

Juventus je trenutno sedmi sa 44 boda i vodi borbu za mesto u Evropi. Zbog finansijskih malverzacija ostao je bez 15 bodova, a uložio je žalbu. Postoji šansa da  "Staroj dami" vrate neke bodove, a novo saslušanje zakazano je za 19. april.

- Nije lako igrati u ovakvim uslovima, ali momcima dobro ide. Prvi meč posle reprezentativne pauze zna da bude neugodan. U fudbalu nizom dobrih rezultata možete brzo da se vratitite. Ona prava tabela kaže da smo na mestu koje vodi u Ligu šampiona i to sa četiri boda prednosti.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 1 godinu

kome je bre dao golove,velesilama u fudbalu,pa za Juve, u smesnoj talijanskoj ligi,ne moze da da gol nikako (osim iz penala).....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija