• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

07:32

SRBIN IZLUDEO RONALDA! Portugalac se hvatao za glavu zbog Stojkovića! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SRBIN IZLUDEO RONALDA! Portugalac se hvatao za glavu zbog Stojkovića! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski čuvar mreže Vladimir Stojković briljirao je na golu svog Al Fejha koji je ostao neporažen protiv Kristijana Ronalda i Al Nasra (0:0).

Nekadašnji reprezentativac Srbije izluđivao je Portugalca, koji se posle odbrana našeg asa i silnih promašaja hvatao za glavu.  

Doduše, Ronaldo se poprilično ispomašivao, pre svega! Čak i kada je bio u situacijama, kada se činilo da je Stojković matiran, nije uspeo da pošalje loptu u gol. Tako je sredinom prvog poluvremena, kada su svi videli loptu iza leđa srpskog golmana, Ronaldo tukao pored stative. Nije mogao Portugalac da veruje šta je promašio, pa se u neverici uhvatio za glavu posle promašaja. 

 

 

 

U jednoj situaciji Ronaldo je prošao po levoj strani, šutirao, ali je slabo zahvatio loptu, koju je Stojković uhvatio bez problema. Posle toga videli smo i njegov zaštitni znak, poljubio je loptu, koja je nastavila da ga sluša.

 

 

 

 

Fudbaleri Al Nasra su kidisali ka golu Srbina, imali su čak 18 pokušaja, ali nijedna lopta nije završila u golu. Ronaldo je bio van sebe posle utakmice, pa je bes iskalio na rivalu, nije želeo da se rukuje nakon meča, samo je odmahnuo rukom.

 

 

Posle ovog remija Al Nasr sada zaostaje tri boda za vodećim Al Hilalom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija