• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

14:31

DIBALINA DEVOJKA LOŽI SE NA LEŠEVE! Argentinska manekenka morbidna do koske! (FOTO)

Instagram

Fudbal

DIBALINA DEVOJKA LOŽI SE NA LEŠEVE! Argentinska manekenka morbidna do koske! (FOTO)

Podeli vest

Orijana Sabatini, lepša polovina fudbalera Rome, poručila da je uzbuđuje da bude u blizini mrtvaca. Uvek sam bila fascinirana kad vidim beživotno telo, rekla je Orijana

Devojka fudbalera Rome Paula Dibale Orijana Sabatini priznala je da se loži da bude u prisustvu leševa! Argentinka, čija je tetka slavna teniserka Gabrijela Sabatini, poručila je da je fasciniraju beživotna tela u razgovoru za onlajn televiziju "Luzu" iz otadžbine.

- Volim i smatram da je uzbudljivo biti u prisustvu beživotnog tela. Moj san je bio da postanem mrtvozornik. Ne znam kako to da objasnim, ali uvek sam bila fascinirana kad vidim beživotno telo - izjavila je Sabatinijeva.
Stiče praksu

Već sam položila prvi ispit o radnom okruženju prilikom balsamovanja tela
Orijana Sabatini

Posao iz snova

Dibalina lepša polovina priznala je da je već polagala ispit kada je reč o njenom poslu iz snova. Reč je o tanatopraksiji, metodi koja omogućava usporavanje procesa raspadanja leševa tehnikom balsamovanja.

- Već sam položila prvi ispit iz prve knjige koja govori o radnom okruženju kod tanatopraksije - rekla je Orijana.

Orijana je u vezi sa Paulom Dibalom od 2018. godine. Smuvali su se posle Mundijala u Rusiji, na kom je aktuelni svetski prvak Argentina eliminisana od Francuske u osmini finala (4:3).
Napadač Rome kontaktirao ju je preko aplikacije Vocap, a pomešao je sa slavnom tetkom i mislio da je teniserka. Argentinski par bio je početkom pandemije koronavirusa glavna tema u fudbalskom svetu, jer Paulo Dibala nije uspeo da se izleči od virusa mesec i po dana.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)

 

 

Priznala da više voli žene

Orijana Sabatini snimila je 2019. muzički spot u kom se ljubi sa drugom ženom, a kasnije je priznala da je biseksualka i da više naginje ka nežnijem polu.

- Ako moram da lepim etiketu na sebe, onda priznajem. Ne znam da li sam lezbijka ili biseksualka, volim žene, ali ne bih da se određujem na taj način - izjavila je Dibalina devojka.

Propustila slavlje

Pored toga što se bavi manekenstvom, Orijana se pojavljivala u brojnim argentinskim serijama i predstavama, a izdala je i deset pesama. Zbog velikih obaveza nije slavila titulu prvaka sveta sa suprugom u domovini posle trijumfa "gaučosa" nad Francuskom na Mundijalu u Kataru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)

 


- Stigla sam u Argentinu dan posle utakmice. Imala sam događaj u Londonu, a kasno su saznali da mogu da pozovu supruge i devojke na slavlje - rekla je Sabatinijeva.

 

 


Grešku je ispravila posle prijateljskih duela krajem marta u kojima je Argentina savladala Panamu (2:0) i Kurasao (7:0). Tada se sa Dibalom pojavila na zajedničkoj žurki fudbalera u Argentini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)

 


 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija