• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2023

08:34

INZAGI UTUČEN, ALI PONOSAN: Ne bih menjao ove igrače ni za šta na svetu!

Tanjug/AP

Fudbal

INZAGI UTUČEN, ALI PONOSAN: Ne bih menjao ove igrače ni za šta na svetu!

Podeli vest

Trener Intera Simone Inzagi bi je utučen posle poraza od Mančester sitija (1:0) u finalu Lige šampiona, ali poručio da njegovi igrači moraju da budu ponosni na ono što su pokazali.

Fudbaleri Mančester sitija su ispisali istoriju, prvi put su stigli do trofeja Lige šampiona pobedom nad Interom na stadionu "Ataturk" u Istanbulu golom Rodrija iz 68. minuta utakmice. 

Čestitao sam igračima. Moraju da budu ponosni. Odigrali su odličnu utakmicu. Izgubili smo finale koje smo želeli da pobedimo po svaku cenu, ali moramo da budemo ponosni. Ne bih menjao ove igrače ni za šta i čitav svet je danas video zašto. Izgubili smo od snažnog tima. Imamo za čim da žalimo, ali moramo da budemo ponosni – rekao je Inzagi.

Foto: Tanjug/AP

 

Uz dodatak da je Inter imao veliku šansu da utakmicu makar uvede u produžetak.

– To je fudbal. Moramo da rastemo iz ovog razočarenja. Još se pitam kako je moguće da nismo postigli gol na kraju. Jasno je da smo zaslužili više.

Inzagi je do meča sa Sitijhem dobio svako od prethodnih sedam mečeva u finalima

- Čudan je osećaj, moram da se naviknem na njega, ali zagrlio sam svoje igrače. Retko kada pričam odmah posle meča, sačekam da prođe dan-dva, ali danas sam im rekao da treba da budu ponosni na ono što su postigli. Pokazali su čitavom svetu koliko su se dobro suprotstavili Mančester sitiju, ekipi čiji kvalitet svi dobro znaju.

Ugovor sa Interom ističe za godinu dana.

- U kontaktu smo sa klubom, tako da ćemo se sastati i planirati budućnost. Nije bilo mnogo vremena za razgovor tokom sezone, ali sam vrlo ponosan na igrače i navijače. Zaslužili smo više, ali kapa dole Mančester sitiju, znamo koliko su prethodnih sezona radili da dođu do ovog trenutka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
novinari su rekli

pre 10 meseci

E sad lepo pakuj kofere i traži novi klub.Novinari su napisali da ako ne osvojiš Ligu dobijaš otkaz.Sve ono što si osvojio do sada ne važi.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija