• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

11:28

Žozue vrištao, nije hteo da ostavi Pankova samog! Isplivali novi detalji hapšenja Srbina

EPA

Fudbal

Žozue vrištao, nije hteo da ostavi Pankova samog! Isplivali novi detalji hapšenja Srbina

Podeli vest

Centralna sportska tema u Evropi je skandalozno hapšenje srpskog fudbalera u Holandiji

Srpski fudbaler Radovan Pankov (28) koji nastupa za varšavsku Legiju, nalazi se u holandskom pritvoru zajedno sa kapitenom svog tima, Portugalcem Žozueom (33).

Foto: profimedia

 

 

Njihovo privođenje centralna je tema u evropskim medijima, zbog čega je čak reagovao i poljski premijer Mateuš Moravjecki. Sve se desilo u Alkmaru nakon utakmice AZ - Legija, kada je holandska policija nasrnula na čelnike Legije. Fudbaleri ovog kluba to nisu mogli mirno da gledaju, pa su se umešali, a u pritvoru su završili nekadašnji defanzivac Zvezde Radovan Pankov i kapiten tima, Portugalac Žozue.

Kako javljaju poljski izveštači, Žozue nije ni trebalo da bude priveden, ali nije želeo da ostavi saigrača na cedilu.

ozue nije uradio ništa osim što je vrištao. Njega je pozvala policija, a on nije želeo da ostavi Pankova samog. Polećemo za Varšavu, slećemo u 12.25, nažalost, bez Žozuea i Pankova", napisao je na tviteru poljski fotoreporter Martin Šimčik.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija