• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

16:00

Radovan Pankov izlazi iz zatvora, evo kada stiže u Varšavu!

EPA

Fudbal

Radovan Pankov izlazi iz zatvora, evo kada stiže u Varšavu!

Podeli vest

Sjajne vesti stižu iz Poljske

Srpski fudbaler i defanzivac Legije Radovan Pankov biće pušten iz zatvora i večeras bi trebalo da doputuje u Poljsku, javlja poljski novinar Marćin Šimčik!

Pankov je zajedno sa kapitenom Legije Žozueom uhapšen nakon nereda koji su nastali po završetku utakmice AZ Alkmar - Legija. Po završetku susreta došlo je do opšteg haosa, pošto je lokalna policija u Alkmaru napala čelnike Legije i predsednika Darijuša Mioduskog.

Foto: EPA

 

 

U čitav incident umešao se i Pankov, koji je branio prvog čoveka svog kluba, a nakon toga nastao je opšti metež. Našem fudbaleru tamošnja policija pokušala je da napakuje da je teško povredio jednog redara, koji je navodno zadobio povrede glave i prelom ruke.

Tim povodom danas je vanrednu konferenciju za medije održao predsednik Legije Darijuš Mioduski, koji je izjavio da UEFA radi na tome da Pankova puste iz zatvora. Kako javlja novinar "Legija.net" Marćin Šimčik, Srbin i Portugalac uskoro će biti pušteni iz zatvora i večeras bi trebalo da doputuju u Varšavu.

 

 

"Dobre vesti iz Holandije. Kako javlja Marćin Šimčik, Pankov i Žozue biće pušteni iz zatvora i vraćaju se za Poljsku večeras", prenosi na Tviteru "TVP Sports"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija