• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2023

07:21

Piksi bio van sebe! Pogledajte burne reakcije selektora (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Piksi bio van sebe! Pogledajte burne reakcije selektora (FOTO)

Podeli vest

Mađarska je u Budimpešti pred skoro 70.000 navijača opet pobedila Srbiju (2:1) u sedmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Dok su se domaćini radovali, naš selektor Dragan Stojković Piksi besneo je tokom meča pored aut linije.

Srbija je dominirala i stvarala šanse, ali su Mađari drugi put u ovom ciklusu uspela da nas savladaju. Srbija je na 10 bodova i drugom mestu, pred duel u Beogradu sa Crnom Gorom (17. oktobar) koja ima osam bodova i meč manje. Mađarska je pobedom praktično obezbedila direktno mesto na Evropskom prvenstvu. Trenutno su na 13 bodova na tri meča do kraja.

 Srbija se u drugom poluvremenu ispromašivala, a i poništena su nam dva gola. Selektor Stojković nije mogao da veruje šta se dešava, besneo je pored aut linije, pa ga je fotoreporter uhvatio kako ljutito baca flašicu sa vodom. 

Aleksandar Mitrović je postigao gol u 50. minutu, ali je poništen. Nije napadač Al Hilala bio u ofsajdu, nego prethodno Sergej Milinković-Savić koji mu je spustio loptu glavom. 
Centimetri su odlučivali. Samo tri minuta kasnije je ponovo Mitroviću poništen gol, pa ne čudo što je Piksi bio van sebe.  Sjajno je reagovao centarfor Srbije, ali još jednom nije imao sreće. Dušan Tadić je ovog puta bio u ofsajdu.

Pogledajte Piksijeve reakcije!

Foto: Starsportphoto

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Mađarska je povela u 21. minutu. Nego je probio po desnoj strani i asistirao  Vargi, koji je s desetak metara precizno pogodio za vodstvo domaćina. Srbija je izjednačila na 1:1 u 33. minutu golom štopera Strahinje Pavlovića. Minutu kasnije Srbija je doživela novi šok. Roland Šalaj iskoristio je drugu asistenciju Negoa na meču i pogodio za novo vođstvo odnosno pobedu Mađarske (2:1). 

Srpsku reprezentaciju već 17. oktobra očekuje najvažniji okršaj u ovom kvalifikacionom ciklusu, vredan plasmana na Evropsko prvenstvo 2024. Na "Marakanu" dolazi Crna Gora. Piksi ima jasnu poruku za navijače.

- Moramo da budemo mirni. Da sagledamo sve što je bilo pozitivno. Budemo li ovako odigrali, ne vidim razlog da ne pobedimo Crnu Goru. Treba sad da se odmorimo i da zaboravimo ovaj meč, a da već u narednom budemo na top nivou, jer od nas sada sve zavisi - zaključio je Piksi.

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 6 meseci

Vrati se u Japan jer nisi nikakav trener.Odrbrana,odbrana,tupsone ne vidis da sre suplji ko rupe u siru.Daj ostvavku i kupi kartu za Japan.I ako se kvalifikujete za Evropu i tamo cete biti bruka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija