• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2024

16:20

Iz Napolija u Inter! Poljak odabrao novi klub

Reuters

Fudbal

Iz Napolija u Inter! Poljak odabrao novi klub

Podeli vest

Iskusni fudbaler Pjotr Zjelinski (29) odlučio da karijeru nastavi u milanskom klubu.

Mogao je poljski reprezentativac letos da ode u Saudijsku Arabiju, pošto mu je Al Ahli nudio 12 miliona evra po sezoni, ali on je odlučio da ostane u Napoliju. 

Međutim, s obzirom da mu na leto ističe ugovor sa aktuelnim italijanskim prvakom i da već sada može da pregovara sa zainteresovanim klubovima, odlučio je da prihvati poziv Intera.

 

 

Mediji sa Apenina, tačnije ugledni "Korijere delo Sport" navodi da je ofanzivni vezista pristao da obuče dres "nero-azura", kojima će se obavezati na trogodišnju saradnju, sa opcijom produžetka, za platu od 4,5 miliona evra po sezoni. Ključnu ulogu u pregovorima odigrao je Bepe Marota, sportski direktor crno-plavih.

Imao je Zjelinski na stolu i ponudu Napolitanaca da ostane, ali uz ista primanja (tri miliona evra) i otkupnu klauzulu od 30 miliona. Dobio je u međuvremenu pozive od Lajpciga, Juventusa i Vest Hema, ali je na kraju prelomio i izabrao da se od juna preseli na "Đuzepe Meacu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija