• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

12:34

Spavaću bolje kad Klop ode! Oglasio se veliki rival!

EPAIMAGES

Fudbal

Spavaću bolje kad Klop ode! Oglasio se veliki rival!

Podeli vest

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je kroz smeh da će njegov san biti bolji kada Jirgen Klop napusti Liverpul.

Nemački stručnjak Jirgen Klop juče je najavio odlazak iz Liverpula na čijoj klupi je proveo prethodnih devet godina. On je rekao da želi da odmori od fudbala, njegovu odluku je prokomentarisao strateg "građana", Pep Gvardiola. 

- Ne želi da prizna, ali sigurno će se vratiti. Znam to. Možda za 10 godina, kada povrati energiju, možda kao selektor, ali znam taj tip ličnosti i siguran sam da će opet biti trener. Fudbalu su potrebne osobe kao on. Nadam se da ćemo sledeće sezone imati vremena da odemo na zajedničku večeru - izjavio je Gvardiola na konferenciji za medije nakon trijumfa njegovog Mančestera nad Totenhemom u FA kupu. 

Foto: Starsportphoto

Pep Gvardiola

 

Ova dva čoveka su odmerili snage tačno 29 puta, a Nemac vodi sa 12:11, dok je šest mečeva završeno nerešenim ishodom. Poznato je da su bili u dobrim odnosima tokom prethodnih godina koje su proveli prepletajući se na tabeli, a Pep je kroz smeh prokomentarisao kako će mu se san popraviti kada njegov kolega napusti "Enfild".

- Sada ću bolje spavati. Pred utakmice sa Liverpulom uvek sam imao noćne more - istakao je Pep.

Gvardiola je priznao da se saoseća sa nemačkim strategom jer se u više navrata osećao kao on, ali da nije želeo da donosi takve odluke. 

- Pomalo jesam iznenađen, ali ga razumem. Ja sam slično osetio u Barseloni. Treneri se umore posle toliko godina. Ono što mogu da kažem jeste da je on apsolutno neverovatan menadžer. Najbolji protivnik kog sam imao u trenerskoj karijeri. Premijer ligi će nedostajati njegova harizma - zakjučio je Španac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija