• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

21.02.2024

23:27

Nekada nada Milana, danas opasnost na drumovima! Fudbaler izazvao četvrti sudar u Italiji

EPAIMAGES

Fudbal

Nekada nada Milana, danas opasnost na drumovima! Fudbaler izazvao četvrti sudar u Italiji

Podeli vest

Obavestio nas je da mu se jutros dogodila nesreća, rekao je sportski direktor Empolija.

Nije redak slučaj da veliki talenti zbog brzo stečenog bogatstva u mladosti skrenu sa pravog puta. Jedan od takvih primera je i  Mbaje Nijang. Nekadašnji biser Milana već neko vreme ne uspeva da se na pravi način vrati fudbalu, a samo nekoliko nedelja nakon što je potpisao ugovor sa Empolijem mora na novu pauzu. Razlo je - sudar...

Senegalac je u utorak tokom jutra doživeo nesreću na putu ka kući. Sportski direktor Empolija Pijetro Akardi otkriva da se Nijang vraćao iz džamije i tom prilikom udario nekoliko parkiranih automobila. Regovala je policija i hitna pomoć, fudbaler je hitno prevezen u bolnicu, a nakon detaljnog pregleda ustanovljeno je da nema težih povreda. 

- Nijang nas je obavestio da mu se jutros dogodila nesreća. Od svog dolaska u Empoli, on obično odlazi na molitve rano ujutru sa drugim praktikantima svoje vere - rekao je Akardi.

Foto: EPAIMAGES

 

Ipak, porblem predstavlja činjenica što je Nijang višestruki povratnik u saobraćajnim prestupima. Tokom svoje epizode u Milanu, Senegalac je kao maloletnik vozio, a nakon što ga je policija zaustavila pokušao je da lažira dokumenta i podvali vozačku dozvolu svog saigrača. Bilo je to 2012. godine kada su počeli njegovi problemi sa zakonom. 

Samo dve godine kasnije Nijang je sa svojim skupocenim Ferarijem povredio čak 11 ljudi... Senegalac je tada dobio uslovnu kaznu od 18 meseci zatvora, a nakon dve godine ponovo je izazvao saobraćanu nesreću kada je samom sebi povredio rame. 

On je nastupao za Milan od 2012. do 2018. godine. Pored ovog kluba nastupao je za Votford, Đenovu, Ren, Torino, Monpelje i Bordo, a u finišu zimskog prelaznog roka vratio se u Italiju. Nijang je potpisao za Empoli, nakon remija italijanskog kluba sa Juventusom, i budući da je već pravio probleme na "Čizmi" moguće da će se tamošnje vlasti odlučiti na trajno oduzimanje dozvole. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija