• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

29.02.2024

12:26

Srbin bio nezadovoljan u Hetafeu! Mitrović procvetao od povratka u Belgiju

Starsportphoto

Fudbal

Srbin bio nezadovoljan u Hetafeu! Mitrović procvetao od povratka u Belgiju

Podeli vest

Iskusni štoper ne krije zadovoljstvo što se nakon četiri sezone vratio u Gent.

Mnoge je zimus iznenadila vest da se Stefan Mitrović vratio u Gent. Iskusni srpski štoper imao je značajnu ulogu u timu Hetafea, ali samo u očima javnosti budući da nije bio zadovoljan situacijom u klubu. Rešio je nekadašnji reprezentativac naše zemlje da digne sidro i vrati se na mesto gde je igrao u životnoj formi - u Belgiju.

Mitrović je u novom-starom klubu već odigrao šest utakmica i potvrdio da će biti od ogromne koristi treneru Hainu Vanhazenbroku u nastavku sezone. Ne cvetaju ruže Gentu budući da je klub tek sedmi na tabeli sa čak 22 boda minusa u odnosu na prvoplasirani Union Brisel. 

Ipak, dolazak Stefana Mitrovića vratio je nadu da bi Gent do kraja sezone mogao da se umeša u borbu za izlazak na međunarodnu scenu. Srpski štoper doneo je neophodno iskustvo poslednjoj liniji tima, a u prvom obraćanju javnosti od kako je stigao u Belgiju, Mitrović otkriva da odluka nije bila teška. 

- Kao da je to moralo da se desi ovako. Na kraju, jedva da sam morao da razmišljam o svom izboru. Naravno da sam poznavao klub, zar ne? To mi je olakšalo izbor - rekao je Stefan Mitrović, a potom dodao. 

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Zapravo je bilo neverovatno. Nekoliko dana pre prvog kontakta sa Gentom sam razgovarao sa svojim tastom o prethodnom periodu ovde. Prisećali smo se mog vremena u Gentu. Na kraju sam morao da priznam da sam imao najbolji period u karijeri u Gentu. 

Morao je Mitrović da se dotakne i situacije u bivšem klubu - Hetafeu. Iskusni defanzivac nije bio zadovoljan svojim statusom iako je delovalo kako sve dobro funkcioniše u predgrađu Madrida. 

- Imao sam težak period u Hetafeu. Fizički sam se osećao potpuno dobro, ali mislim da mi je dato premalo prilika za igru - podvukao je Mitrović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija