• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

01.03.2024

21:14

Bolji debi nije mogao da zamisli! Pavkov pogodio za preokret Čuke (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Bolji debi nije mogao da zamisli! Pavkov pogodio za preokret Čuke (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Milan Pavkov debitovao je za Čukarički i na kakav način, postigao je gol za pobedu svog tima.

"Brđani" su na svom terenu savladali Napredak sa 2:1 (0:1) u 23. kolu Superlige Srbije, a najzaslužniji za trijumf bio je nekadašnji napadač Crvene zvezde. 

Pavkov, koji je nedavno pojačao ekipu sa Banovog brda, dobio je priliku da debituje večeras i to protiv ekipe iz Kruševca. Trener Čukaričkog Gordan Petrić dao je šansu Pavkovu u 81. minutu, koji mu se osam minuta kasnije odužio na najbolji način.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov postiže gol za Čukarički

Čukaričkom je dosuđen slobodan udarac, rezervista Nemanja Milojević, koji je ušao u igru zajedno sa Pakovim, centrirao je u srce kaznenog prostora, a momak iz Begeča loptom glavom pogodio mrežu za preokret i, ubrzo ispostaviće se pobedu "brđana". 

Prethodno, Nebojša Bastajić je u 45. minutu prvog poluvremena doveo u vođstvo Napredak, ali je već na početku drugog poluvremena, tačnije u 48. minutu Igor Miladinović doneo izjednačenje Čuki.

 

U nastavku obe ekipe su želele do tri boda, ali su se mučili u napadu, pa sve do završnice meča nije viđena nijedna prava šansa. Ipak, završnica je pripala domaćima, koji su na krilima dvojice rezervista stigli do tri vredna boda. 

Izabranici Gordana Petrića tako su ostvarili 11. trijmf u domaćem prvenstvu i trenutno su četvrti na tabeli sa 38 bodova, osam manje od trećeplasiranog TSC, koji ima i meč manje. 

U prvom meču koji je otvorio 23. kolo Superlige Radnički iz Kragujevca je na svom terenu pobedio IMT minimalnim rezultatom 1:0 (1:0). Jedini pogodak za domaćine postigao je Matija Gluščević u 15. minutu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija