• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

02.03.2024

23:11

Grčko ludilo preneo na Premijer ligu! Gazda Notingema jurio sudiju po stadionu!

EPAIMAGES

Fudbal

Grčko ludilo preneo na Premijer ligu! Gazda Notingema jurio sudiju po stadionu!

Podeli vest

Evangelos Marinakis teško podneo poraz od Liverpula, Pol Tirnija spasilo obezbeđenje na "Siti graundu".

Mučio se Liverpul na "Siti graundu", ali je put ka pobedi nad Notingemom pronašao Darvin Nunjez. Urugvajac je postigao gol u 98. minutu utakmice, a samo desetak sekundi kasnije Pol Tirni označio je kraj. Burno je bilo tokom meča - još burnije nakon utakmice budući da je prvi čovek Noringem Foresta, Evangelos Marinakis, rešio da se obračuna sa glavnim sudijom. 

Grčki brodograditelj poznat je tokom čitave "fudbalske karijere" kao izuzetno temperamentan čovek, ali je probleme ovakvog tipa do sada pravio samo domovini gde je vlasnik Olimpijakosa. Nedavno se, nakon borjnih skandala koji su pratili grčko prvenstvo, povukao sa funckija unutar Saveza. Mnogi su pomislili da će to smiriti Marinakisa, nažalost, nije. 

Novinar BBC-a prenosi da je Evangelos Marinakis nakon utakmice jurio kroz tunele unutar stadiona kako bi stigao do glavnog arbitra Pola Tirnija. Na njegovu sreću, obezbeđenje kluba sprečilo je svog poslodavca da napravi veći incident, ali nema nikakve dileme da će Grk zbog svog ponašanja snositi posledice i biti kažnjen. Navodno, Marinakis je bio besan zbog činjenice da je sudija završio utakmicu po isteku nadoknade vremena iako je proslava Nunjezovog gola "ukrala" najmanje minut. 

"Poštujte igrače! Poštujte igrače! Ovo nam se dešava svakog vikenda. Poštujte igrače", navodno je vikao Marinakis.

Foto: EPAIMAGES

 

Nisu u Notingemu dobro podneli šokantan poraz od Liverpula budući da je već na terenu bilo dosta žustro. Naime, pomočnik Nuna Espirita Santa - Stiven Rid, dobio je crveni karton zbog prigovora, a nešto bolje prošao je Felipe koji je dobio samo žuti karton. 

Već neko vreme "šumari" imaju pritužbe na odnos sudija prema klubu zbog čega je nedavno Mark Klatenburg angažovan kao analitičar suđenja. Legendarni arbitar stao je u zaštiti Marinakisa i istakao kako je prvi čovek Notingem Foresta reagovao sa razlogom. 

"Gazda je prilično uznemiren jer se ekipa dobro borila. Uložio je ogroman novac u ovaj klub i naravno da očekuje dobre rezultate. Smatra da je još jedna odluka išla na štetu njegovog kluba i sa razlogom je uznemiren", izjavio je Klatenburg.

Ipak, ne treba zanemariti činjenicu da je gol Darvina Nunjeza bio regularan, te da bi, i da je Tirni produžio utakmicu za još minut, Notingem Forest teško stigao do gola i osvojenog boda. Bilo kako bilo - očekuje nas nova bura u Premijer ligi... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija