• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2024

09:35

FSS dobio na sudu srpskog sudiju! Moraće da plati za omalovažavanje!

Starsportphoto

Fudbal

FSS dobio na sudu srpskog sudiju! Moraće da plati za omalovažavanje!

Podeli vest

Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) presudio je u korist Fudbalskog saveza Srbije spor protiv nekadašnjeg sudije i predsednika Strukovne organizacije sudija FS Regiona istočne Srbije Ninoslava Spasića.

Spasić je izjavama u javnosti mesecima omalovažavao organe i rad FSS, a odluka CAS dokazuje da je Fudbalski savez Srbije postupao pravilno i zakonito, kao i da su Spasićeva izlaganja bila zlonamerna.

Sud je naložio Spasiću i da snosi troškove kompletnog sudskog postupka, koji pored njegovog troška, podrazumevaju i doprinos na ime troškova FSS, kao i sve druge nastale troškove u vezi sa ovim arbitražnim postupkom.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

CAS je potvrdio Rešenje Komisije za žalbe Fudbalskog saveza Srbije od 13. aprila 2022. godine, kojom se Spasić kažnjava zabranom obavljanja svojih dužnosti u periodu od 12 meseci, što je apsolutno u skladu sa sankcijama koje su predviđene u datim okolnostima.

U zaključku dokumenta koji je stigao na adrese FSS i Ninoslava Spasića, konstatuje se da je kazna pravična i proporcionalna učinjenom delu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija