• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

26.03.2024

15:27

Kek poručio Srbiji: Shvatite da na EP ne idemo kao turisti

EPA Images

Fudbal

Kek poručio Srbiji: Shvatite da na EP ne idemo kao turisti

Podeli vest

Srbijo, shvati, ne idemo na Evropsko prvenstvo kao turisti, poručuje selektor Fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek.

Slovenci će večeras od 20.45 časova dočekati Portugal u prijateljskom meču. To je zagrevanje za glavnu žurku, koja će uslediti od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj. Tada će se na Evropskom prvenstvu boriti 24 najbolje reprezentacije na kontinentu. 

Foto: Starsportphoto

Matjaž Kek

Srbija je u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom i jasno je da je čeka težak posao. Selektor Slovenije Kek ističe da ni njegovi izabranici neće doći tamo turistički i da bi svi ostali trebalo ozbiljno da ih shvate. 

- Želimo da javnosti, kako ovde, tako i u inostranstvu, pošaljemo pozitivnu poruku. Da ljudi u Danskoj, Engleskoji i Srbiji shvate da Slovenija u junu ne dolazi u Nemačku kao turistička, već kao takmičarska ekipa - jasan je Kek.

Zbog toga, i pripremne utakmice doživljava ozbiljno i od tima je tražio da ozbiljno pristupi meču. 

Foto: EPA Images

Fudbaleri Slovenije

- Od meča sa Portugalcima zahtevam da budemo bolji individulno i timski, nego što smo bili na Malti. U suprotnom, možemo da primimo porciju golova. Čak i kad rotiraju igrače, Portugalci se ne štede, jer imaju širok kadar - zaključio je Kek. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija