• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

14.04.2024

19:34

Milojević zadovoljan: Ulazak Kataija i drugi gol su prelomili meč

Starsportphoto

Fudbal

Milojević zadovoljan: Ulazak Kataija i drugi gol su prelomili meč

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas Železničar na "Marakani" sa 3:0 (1:0) u 30. kolu Superlige.

Regularni deo domaćeg prvenstva crveno-beli su završili kako su i počeli proleće - trijumfom. Ujedno, napravili su i dobru uvertiru pred prvu rundu plej-ofa, u kojoj će narednog vikenda dočekati Partizan u 173. večitom derbiju.

Otpor Pančevaca aktuelni prvak slomio je tek u finišu prvog poluvremena, pogotkom Mirka Ivanića. Mnogo bolje bilo je u nastavku, kada su mrežu zatresli Šerif Ndijaje i Piter Olanjinka, a na kraju je zadovoljan bio i šef stručnog štaba, Vladan Milojević.

- Rekao sam i u samoj najavi da će ovo da bude teška utakmica. Obično se to dešava kada je poslednji meč pred plej-of. Protivnik je bio organizovan, znao je šta hoće, a mi smo imali problema na početku sa dugim loptama i kontranapadima. Ipak, rešili smo taj problem u finišu prvog dela. Zbog toga je bitno da dajemo golove na vreme, a tek ulaskom Kataija na teren i posle drugog gola sve je bilo mnogo lakše za nas, jer je tada sve i bilo rešeno - rekao je Milojević.

Foto: Starsportphoto

Siniša Dobrašinović i Vladan Milojević

S druge strane, novi kormilar Železničara, Siniša Dobrašinović, nije imao šta da zameri svojim momcima.

- Bilo mi je važno da popravimo utisak nakon utakmice sa Vojvodinom, na kojoj smo bili jako loši. Ovde smo se držali sat vremena, ali je presudio kvalitet. Zvezda je najbolji tim u Srbiji. Ima pozitivnih stvari koje mogu da izvučem iz ovog duela. Okrećemo se plej-autu koji je izuzetno bitan. Nadam se da ćemo na ovoj igri graditi nešto pozitivno i osvajati bodove - poručio je Dobrašinović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15