• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TANJUG

21.06.2022

21:31

IGRA U SRBIJI, SAD NEĆE PROTIV NJE! Bivši NBA as ne nastupa za Letoniju!

Starsportphoto

Košarka

IGRA U SRBIJI, SAD NEĆE PROTIV NJE! Bivši NBA as ne nastupa za Letoniju!

Podeli vest

Letonski košarkaš Rodions Kuruc propustiće mečeve nacionalnog tima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Srbije i Belgije

Bivši NBA igrač i dalje je pod ugovorom s Partizanom, iako je izvesno da će saradnja biti raskinuta jer trener crno-belih Željko Obradović ne računa na njega.

Kuruc je krajem maja dobio dozvolu da napusti Srbiju i trenira individualno u domovini, ali ni to nije pomoglo selektoru Luki Bankiju da ga ubedi da igra za reprezentaciju.

Foto: Starsportphoto

Rodions Kuruc, košarkaš Partizana


Letonija će 30. juna dočekati Srbiju u pretposlednjem kolu prve runde kvalifikacija za Mundobasket 2023.

Tri dana kasnije (3. jul) drugoplasirani tim A grupe kvalifikacija gostovaće selekciji Belgije.

Kuruc će propustiti i  prijateljski duel između Letonije i Litvanije na kom će se od nacionalnog tima oprostiti dugogodišnji kapiten Letonaca Janis Blums.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31