• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.11.2022

22:31

PANTERI ŠOKIRALI ZMAJČEKE! FMP je definitivno HIT ABA lige! Beograđani UTIŠALI Stožice!

Starsportphoto

Košarka

PANTERI ŠOKIRALI ZMAJČEKE! FMP je definitivno HIT ABA lige! Beograđani UTIŠALI Stožice!

Podeli vest

Košarkaši FMP-a savladali su večeras Cedevita Olimpiju u Ljubljani 90:85 (20:24, 23:16, 27:19, 20:26) u utakmici šestog kola ABA lige

Ekipa kiz Železnika sada ima učinak 5-1, dok je Cedevita na 3-2.

Najefikasniji kod FMP-a bio je Paulius Valinskas sa 21 poenom, uz pet asistencija, Trent Frejžer ubacio je 20 i imao sedam dodavanja, a Aleksa Stepanović i Čarls Dženkins po 10 poena.

Kod Cedevite Jogi Ferel i Amar Alibegović postigli su po 18 poena.

Nenad Stefanović je posle susreta izneo utiske.

- Čestitam mojim momcima na pobedi mislim da je bila zaslužena. Znali smo u pripremi utakmice da Cedevita Olimpija ima probleme u sastavu, nemaju veliki fond igrača, a posebno to dolazi do izražaja u žestokom ritmu utakmica koje igraju. Verovali smo da imamo svoju šansu da uspostavimo ritam koji nam odgovara, a to smo uradili od nekog sedmog minuta utakmice. Čestitam mojim momcima još jednom, imamo skor 5-1 sa novim i mladim timom - rekao je Stefanović i dodao:

 

 

- Posle svega šta smo prošli u septembru i poraza u kvalifikacijama za Ligu Šampiona mislim da nam je bilo jako teško. Možda smo mogli da privedemo bolje utakmicu kraju, ali je za to možda i potrebno da više vremena provedemo zajedno. Ono što je za nas najvažnije, mi kada imamo dovoljno vremena za trening, mi igramo dobro i to je evidentno. Želim Cedeviti Olimpiji sve najbolje u nastavku sezone u oba takmičenja koje igraju - dodao je trener FMP-a.

ABA LIGA, 6. kolo

Nedelja

Mega - Studentski centar 101:74

/Rudan 20 - Tasić 21/

Borac - Partizan 62:81

/Radonjić 15 - Trifunović 15/

Cedevita Olimpija - FMP Železnik 85:90

/Ferel, Alibegović 18 - Valinskas 21/

Subota

Igokea - Budućnost 103:101

/N. Tanasković 20 - Jagodić Kuridža 20/

Petak

MZT Skoplje - Mornar 77:94

/Krstevski 22 - Mihailović 25/

Split - Cibona 82:74

/Šorter 23 - Radovčić 12/

Ponedeljak

18.00: Crvena zvezda - Zadar

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija