• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2023

15:02

Generalni menadžer KK Crvene zvezde ne isključuje "bombu" u crveno-belom dresu!

Starsportphoto©

Košarka

Generalni menadžer KK Crvene zvezde ne isključuje "bombu" u crveno-belom dresu!

Podeli vest

Generalni menadžer košarkaškog kluba Crvena zvezda Nemanja Vasiljević je u opširnom intervjuu za "Sport Klub" govorio o potencijalnim pojačanjima crveno-belih, a na pitanje da li će malim Kalemegdanom odjeknuti "bomba" poput Kampaca zimus, rekao je "možda".

Vasiljević je odmah istakao da uprava šampiona Košarkaške lige Srbije naporno radi u očuvanju prošlogodišnje ekipe i u dovođenju novih igrača.

- Razgovaramo i čekamo kao i cela Evropa. Svi iščekujemo šta će uraditi Nikola Mirotić. Kao da je celo kontinentalno tržište zastalo dok ne bude jasno šta će da odluči sjajni igrač. Da li će postići dogovor sa Barselonom ili nekim drugim timom. Šteta što Stari kontinent nema deset Mirotića. Mada, verujem da će za sedam dana biti sve poznato u vezi toga - rekao je Vasiljević.

Foto: Starsportphoto

Cela Evropa njega čeka - Nikola Mirotić

Generalni menadžer Crvene zvezde otkriva da je želja da okosnicu tima čini sedam, osam domaćih igrača. 

Pregovaramo sa Lukom Mitrovićem i trebalo bi da sve bude u redu. Slično je i sa kapitenom Brankom Lazićem, kao i sa Stefanom Lazarevićem ili Ognjenom Kuzmićem. Vratio se Dejan Davidovac posle godinu dana igranja u CSKA. On nam je veoma bitan igrač, kao što je bio i u sezoni pre odlaska u Moskvu, on je naše dete.  Dalibor Ilić i Nemanja Nedović imaju važeće ugovore. Spremamo se da napravimo konkurentan tim. Crvena zvezda je jedina uz Real, Barselonu i Bajern, koja će imati predstavnike u dva najpopularnija takmičenja, košarkaškoj Evroligi i fudbalskoj Ligi šampiona - poručio je Vasiljević.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Nedović

Iako Crvena zvezda nije izborila učešće u Evroligi osvajanjem Admiral Bet Aba lige, usledila je "pozivnica" najjačeg košarkaškog takmičenja Evrope adresirana na mali Kalemegdan.

-  U predstojećoj sezoni bi trebalo samo da se avansno plate troškovi suđenja, suma je oko 200.000 evra. To bi bila ’cena’ evroligaške pozivnice. Još samo čekamo formalnu potvrdu. Da budem precizan, vajld karta najverovatnije neće koštati 500.000 evra. Samo čekamo zvaničan dopis, pošto sam do informacije došao tokom, nezvaničnih razgovora sa ljudima iz Evrolige, koje godinama poznajem i uspešno sarađujemo. Čak i kada se na ovakav način čuju takve vesti, nisu bez osnova - poručio je Vasiljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija