• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2023

21:24

Srušio je Partizan, Budućnost nije mogao! Topić promašio za pobedu Mege

aba liga

Košarka

Srušio je Partizan, Budućnost nije mogao! Topić promašio za pobedu Mege

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti i Mege sastali su se u 5. kolu ABA lige u Podgorici, a pobedu je odneo domaći tim rezultatom 73:71 (18:13, 23:18, 17:22, 15:18).

Crnogorska ekipa tako je zadržala skor bez poraza posle pet utakmica u regionalnom takmičenju i nalazi se na prvom mestu, dok Mega ima dve pobede i tri poraza.

Nije imao gostujući tim snage da ponovi uspeh i senzaciju kao kada je u prošlom kolu dobila favorizovani Partizan sa 88:86.

Tada je briljirao mladi srpski reprezentativac Nikola Topić, ali je sada promašio šut za pobedu.

Prethodno je pobedničke poene za Budućnost sa linije penala upisao Mekinli Rajt.

Mega je u trečoj četvrtini imala zaostatak od 14 poena, ali je u četvrtoj stigla do preokreta. Snage za više ipak nije imala.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Joan Makundu, koji je ostvario dabl-dabl učinak od 18 poena i 14 skokova.

Mega je u svojim redovima imala četvoricu igrača sa dvocifrenim brojem poena, a najefikasniji je bio Uroš Plavšić koji je postigao 13 poena, uz deset skokova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija