• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2023

10:46

Litvanci opleli po Žocu i Sferopulosu! Nemaju pojma! (VIDEO)

EPA

Košarka

Litvanci opleli po Žocu i Sferopulosu! Nemaju pojma! (VIDEO)

Podeli vest

Dva košarkaška derbija u pet dana privukla su brojne strance i strane novinare u Beograd.

Oba puta slavio je Partizan, u 5. kolu Evrolige u četvrtak (88:86) i juče u 5. kolu ABA lige (98:87), a snimci navijača i ludnice u beogradskoj Areni nezaustavljivo se šire internetom.

Više od 20.000 navijača bilo je na obe utakmice, a sa velikom pažnjom derbije je ispratio i poznati specijalizovani košarkaški portal basketnews.com.

Beležili su svaki detalj, počevši od prisustva Novaka Đokovića na prvom derbiju, do dolaska hrvatskog fudbalera Ivana Perišića.

Iako su Litvanci, koji pišu za pomenuti portal, od strane srpskih kolega dočekani kako dolikuje i nisu imali nikakvih problema u našoj prestonici, ipak su odlučili da opletu i to ni manje ni više nego po Željku Obradoviću i Janisu Sferopulosu.

Njima je zasmetalo što nisu mogli da urade intervjue sa svim igračima sa kojima su zamislili, pa su trojica novinara Donatas Urbonas, Augustas Suliauskas i Gitis Blaževičijus opleli po trenerima.

 

 

Urbonas se naljutio što u Beogradu nije mogao da usred haosa i dva derbija u pet dana nije mogao da dobije igrače za intervjue jedan na jedan i za to je okrivio trenere Željka Obradovića i Janisa Sferopulosa.

- Treneri su najgori promoteri ove igre. Žele da kontrolišu sve, a to ne doprinosi promovisanju košarke. Slušamo da Evroliga treba da bude liga igrača, ali promene moraju da počnu od malih detalja kao što je ovaj jer mrzim da čujem da trener kontroliše ko može da da intervju jedan na jedan, ko ne može, kada je pravo vreme da se priča... Nemaju pojma o komunikacijama i marketingu - rekao je Urbonas.

U opisu potkasta naveli su da su "došli u Beograd da promovišu Evroligu, ali da im nije omogućeno da pričaju sa svim igračima za koje su mislili da će fanovi košarke želeti da ih čuju".

Litvanac je očigledno toliko pobesneo da je zaboravio da je upravo Beograd jedan od najvećih promotera Evrolige, pogotovo otkad ima dva kluba u poznatom takmičenju, jer se upravo snimci iz Pionira i Arene šire neprestano internetom, pa i na njegovom sajtu basketnews.com.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Smeh do suza! Panter udario Avramovića, ovaj pomešao jezike! (VIDEO)
Partizan

Smeh do suza! Panter udario Avramovića, ovaj pomešao jezike! (VIDEO)

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović odigrao je sjajan meč protiv Crvene zvezde i bio jedan od najzaslužnijih za trijumf crno-belih (98:87), a onda je i nakon meča bio u centru pažnje kada ga je "ćušnuo" kapiten Kevin Partner. Ovaj događaj je potpuno poremetio reprezentativca Srbije koji je nasmejao srpske predstavnike medija kada je nastavio da im se obraća na engleskom.

31.10.2023

09:53

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija