• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

22:27

Itudis poziva na oprez pred duel sa Zvezdom: Teško gostovanje, izuzetno su talentovani!

Starsportphoto

Košarka

Itudis poziva na oprez pred duel sa Zvezdom: Teško gostovanje, izuzetno su talentovani!

Podeli vest

Grčki strateg oprezan pred duel sa crveno-belima u osmom kolu Evrolige.

Doživeli su košarkaši Fenerbahčea neočekivani poraz od Partizana u sedmom kolu Evrolige. Samo nekoliko dana kasnije turski velikan ponovo će igrati u Beogradu i to dva puta, ali prvi okršaj, za navijače u Srbiji veoma bitan je onaj u utorak - protiv Crvene zvezde. 

Srpski šampion nije na najbolji način otvorio sezonu u Evroligi zbog čega je pobeda protiv Fenerbahčea imperativ. Sa druge strane, četa Dimitrisa Itudisa nakon neuspeha protiv Partizana želi da se vrati na pobednički kolosek u elitnom takmičenju.

Grčki stručnjak obratio se medijima pred meč sa Crvenom zvezdom i istakao da njegova ekipa mora mnogo bolje u odnosu na utakmicu protiv Partizana. 

- Biće to teška utakmica na gostovanju u Beogradu. Talentovan su tim. Napadački gledano imaju veliko iskustvo, kreativne bekove i atletski dobre centre - rekao je Itudis.

Foto: EPA

 

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20:45 časova dočekuju ekipu Fenerbahčea u utakmici 8. kola Evrolige. Beogradski klub je trenutno na skoru 2/5, dok turski tim ima skor od pet pobeda i dva poraza.

Dva dana kasnije Fenerbahče će u Beogradu igrati protiv Makabija iz Tel Aviva, dok Crvena zvezda gostuje Olimpijakosu u Pireju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija