• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2024

06:09

Đurović u svom stilu, žestoko udario po Panteru, iznervirao ga je i igrač Zvezde

printscreen RTS

Košarka

Đurović u svom stilu, žestoko udario po Panteru, iznervirao ga je i igrač Zvezde

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća (85:79), a Vlade Đurović nije imao milosti prema Kevinu Panteru.

Kapiten Partizana je dobro odigrao prvo poluvreme, ali je stao kada se "lomilo". Imao je na kraju 20 poena i osam skokova, ali je serija njegovih promašaja u finišu skupo koštala crno-bele, u presudnim momentima u potpunosti nestao.

Đurović nije birao reči kada je pričao o kapitenu crno-belih posle utakmice, ali je na udaru bio i Hanga.

- Panter je uradio sve da Partizan izgubi, da tako odigra drugo poluvreme... Sve je uradio pogrešno, promašio, dodao pogrešno, napravio lične greške, na drugoj strani pomagao mu je Hanga, uradio je sve da Zvezda izgubi. Potpuno nerazigran šutirao je, gubio lopte. Ta dva igrača bili su tragedija ove utakmice. Najvažnije je da je prošlo bez incidenata. Sudije su mlade, nisu mnogo mlade, ali nisu iskusni kao Jovčić, Belošević i dobro su priveli kraju, iako sam bio skeptik - rekao je  za TV Arena sport Vlade Đurović. 

 

Foto: Starsportphoto©

 

 


Ključ Zvezdine pobede je Miloš Teodosić, smatra iskusni stručnjak-.

- Teodosić je bio ključ pobede, njegovo prisustvo. Bez njega sumnjam da bi Zvezda pobedila, jer Jago nije imao svoj dan. Nedović je u drugom poluvremenu igrao kako se očekivalo, u prvom i nije. Bolomboj je izdržao skokove, Mitrović mnogo bolji nego na zadnjim utakmicama, Gedraitis je imao seriju šuteva za tri, čak i Lazić sa svoje dve trojke. Zvezda je zasluženo pobedila, ali da nije bilo nekih stvari koje je radio Panter... Partizan nije imao razigranih igrača, samo Ledeja, ni Avramović nije bio tu, Kaminski kad god je bio primio loptu bila su dvojica-trojica igrača pored njega, možda je tu bilo i malih faulova. Ono što sam rekao za Pantera i dalje stojim, a i što sam rekao za Hangu. Ne mogu da verujem da igrač koji je promenio toliko vrhunskih klubova hoće da reši a nemaju svoj dan. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija