• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

15.03.2024

14:42

"Grobari" slave, Madaru su dani odbrojani! Menja klub na kraju sezone

Starsportphoto

Košarka

"Grobari" slave, Madaru su dani odbrojani! Menja klub na kraju sezone

Podeli vest

Gotovo je sigurno da će izraleski plejmejker Jam Madar napustiti na leto Košarkaški klub Fenerbahče, a pitanje je samo gde će nastaviti karijeru.

Prema poslednjim informacijama, reprezentativac Izraela potpisaće za Makabi iz Tel Aviva, mada ništa još nije gotovo, prenosi poznati izraelski novinar Arel Ginsber.

"Makabi Tel Aviv razmišlja na leto potpisivanje Jama Madara umesto Lorenca Brauna. To će se dogoditi samo ako se zahvale reprezentativcu Španije. To će zavisiti od Braunovih partija do kraja sezone", piše Ginsber.

Prethodno se pisalo i da će Madar preći iz evroligaša Fenerbahčea u Hapoel iz Jerusalima, koji trenutno igra FIBA Ligu šampiona.

Ovakav rasplet Madarove karijere posebno raduje navijače Partizana, kojima je Izraelac jedan od omraženijih košarkaša jer je na nekorektan način napustio klub.

Podsetimo, Madar je na iznenađenje mnogih prošlog leta napustio Partizan, a trener Željko Obradović je ispričao kako je došlo do toga, iako posle osvajanja ABA lige ništa nije ukazivalo na to.

- U slučaju Madara ne mogu da kažem da je sve bilo iskreno. Doleteo je iz Tel Aviva da bi pričao sa mnom. Sedeli smo oko dva sata u kafiću blizu moje kuće i pričali o planovima, nije bilo govora o bilo čemu drugom osim minutaže, prilike da igra, planovima, zahvalnosti, napretku koji je ostvario. Rastali smo se, ja sam otišao na trenersku kliniku - počeo je Željko.

On je potom otkrio da ga je Jam ubrzo zvao sa drugom pričom.

- Nije prošlo mnogo, Jam me zove, priča o novcu, ugovoru. Pitam ga zašto mi to nije spominjao kad smo pričali, on kaže da je shvatio da nije dovoljno plaćen. Neću da ulazim u to ko ga je savetovao, ali je jasno da ga je neko posavetovao. Rekao sam mu da bez obzira na kvalitet i napredak ne želim da ga odvajam od drugih igrača njegovog uzrasta i podsetio sam ga da smo ga izvukli iz jedne anonimnosti, napravili smo plan o budućem radu u kom je njegovo mesto bilo važno. Kada sam shvatio da više nemam šta da mu kažem uputio sam ga na Zorana Savića i završilo se tako kako se završilo - zaključio je Željko.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija