• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

21.03.2024

07:41

Platite, pa ću da pričam! Ataman nasmejao sve odgovorom!

Starsportphoto

Košarka

Platite, pa ću da pričam! Ataman nasmejao sve odgovorom!

Podeli vest

Trner Panatinaikosa Ergin Ataman nakon susreta sa Crvenom zvezdom imao je zanimljiv komentar na račun sudija.

Grčki tim je slavio u Beogradu protiv Crvene zvezde rezultatom 89:76, a trener Ergin Ataman bio je veoma raspoložen na konferenciji za medije.

Poznat je turski stručnjak kao neko ko često ulazi u "klinč" sa sudijama, ipak uz duhovit komentar sada nije hteo da komentariše rad delioca pravde.

- Ako mi platite kaznu, pričaću o sudijama do kraja sezone - rekao je on.

Nakon toga je prokomentarisao siutaciju svog tima koji se nalazi na na trećoj poziciji sa 19 pobeda i 11 poraza.

- Ako preuzmem jedan tim, ulazim u svaku sezonu sa najvišim ambicijama. Sada mi je cilj da imamo dobru poziciju pred plej-of. Svaka naredna utakmica je teška, ova sezona je takva. Real jeste malo bolji od ostalih, ali vidi se da među ostalim ekipama postoji balans. Nadam se da ćemo nastaviti da budemo u ovom ritmu - poručio je Ataman.

Iskusni trener je početkom sezone preuzeo Panatinaikos, prethodno je sa Efesom dva puta zaredom osvojio najjače evropsko košarkaško takmičenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija