• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

08.04.2024

23:31

Ataman udario na Vildozu: Šutira jedan od sedam i žali se što ne igra Evroligu!

profimedia

Košarka

Ataman udario na Vildozu: Šutira jedan od sedam i žali se što ne igra Evroligu!

Podeli vest

Ako protiv Albe budemo igrali kao večeras izgubićemo sve u poslednjem kolu Evrolige, smatra strateg Panatinaikosa.

Nakon dugo godina Panatinaikos se vratio u vrh evropske košarke, a ove sezone biće deo plej-ofa Evrolige. Četa Ergina Atamana je, verovatno, obezbedila i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu elitnog takmičenja, ali su "opijeni" uspehom umalo kiksnuli u domaćem šampionatu. 

Panatinaikos je uz mnogo problema savladao Kolosos sa 79:74, a slabo izdanje "zelenih" najviše je iznerviralo Ergina Atamana. Turski stručnjak je na konferenciji za medije kritikovao svoje izabranike - posebno Luku Vildozu. 

- Tragična utakmica, tragično izdanje. Ako mislite da ste veliki i da možete da pobedite bez energije… Videli ste danas kako to izgleda. Srećom smo pobedili. Imam zamerke na račun igrača, a posebno na Vildosu. Luka ne može da šutira jedan od sedam iz igre posle se žali što ne igra u Evroligi - rekao je Ergin Ataman. 

Foto: Starsportphoto

 

Nastavio je turski stručnjak da kritikuje svoje igrače. Na udaru se našao i Mitoglu, a potencijalno loš nastup protiv Albe mogao bi da pokvari sve planove Panatinaikosa, smatra Ergin Ataman. 

- Kazaćete da napadam svoje igrače, ali moramo da budemo spremni na sve. Izdanje Dionisa Mitrglua je takođe loše. Svi misle da je sve gotovo, a u četvrtak igramo važnu utakmicu protiv Albe. Ako ovako budemo izgledali izgubićemo celu sezonu u poslednjoj utakmici u Evroligi. Napadam svoje igrače zbog toga - podvukao je Turčin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija