• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

06:57

SENZACIJA! Majami izbacio Bakse, na ovo se čekalo od 2012. godine! Njujork u polufinalu Istoka (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

SENZACIJA! Majami izbacio Bakse, na ovo se čekalo od 2012. godine! Njujork u polufinalu Istoka (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški Majamija napravili su senzaciju, izbacili su Milvoki sa 4:1 u seriji Istočne Konferencije NBA lige!

Hit je peti meč dobio rezultatom 128:126 i to u Milvokiju posle produžetka. Milvoki je bio najbolja ekipa NBA lige posle regularnog dela, a osmi nosilac je do sada samo pet puta izbacio prvog u plej-ofu. Poslednji put je to 2012. učinila Filadelfija protiv Čikaga.

Batler je posle 56 poena i prethodnom meču sada imao 42 i osam skokova. Vinsent je ubacio 22, Bam Adebajo je ostvario tripl-dabl sa 20 poena i po 10 skokova i asistencija, dok je Kevin Lav imao 15 poena i 12 skokova.

Janis Adetokumbo je u redovima Milvokija imao 38 poena i 20 skokova, Midlton je dodao 33, Bruk Lopez 18 poena i 10 skokova, a Holidej 16 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

Činilo se da će Milvoki dobiti ovaj meč, imao je "+4" 11 sekundi pre kraja, ali je Vinsent pogodio trojku za 117:116 za Bakse koji su u narednom napadu bili polovični sa linije penala (118:116). Onda je usledio neverovatan potez Džimija Batlera koji je u padu pogodio za 118:118 i odveo je meč u produžetak. Majami je tokom dodatnih minuta samo dokrajčio Bakse - 126:119.

Foto: Tanjug/AP

 

Memfis je produžio seriju sa Lejkersima, poštop je pobedio 119:99.

Lejkersi sada imaju vođstvo od 3:2, Memfis je sačuvao nadu da prođe dalje, pa sledi bitka za majstoricu.

Trojicu igrača sa dabl-dabl učinkom imao je Memfis. Dezmond Bejn je imao 33 poena, 10 skokova i 5 asistencija. Dža Morant je imao 31 poen, 10 skokova i 7 asistencija, a Džaren Džekson 18 poena i 10 skokova.

Foto: Tanjug/AP

 

Na drugoj strani najefikasniji bio je Entoni Dejvis sa 31 poenom i 19 skokova, Ostin Rivs je dodao 17 poena, a Džejms Lebron 15 poena, 10 skokova i 5 asistencija za 37 minuta u igri.

Pobednik ovog duela igraće protiv boljeg iz okršaja Sakramento - Golden Stejt.

 

Njujork Niksi izbacili su Klivlend sa 4-1, pobedili su u poslednjem meču sa 106:95 na gostovanju. Branson je dominirao sa 23 poena uz po četiri skoka i asistencije, Beret je imao 21 poen, takođe uz po četiri skoka i asistencije.

Foto: Tanjug/AP

 

Na drugoj strani, Mičel je ubacio 28 poena, dodao je sedam skokova i pet asistencija, najveća podrška bio mu je Garland sa 21 poenom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija