• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

07:45

Nisu normalni, nezapamćena makljaža? Grin davio Gobera, žestoka tuča u NBA (VIDEO)

printscreen Twitter

NBA

Nisu normalni, nezapamćena makljaža? Grin davio Gobera, žestoka tuča u NBA (VIDEO)

Podeli vest

Minesota je u San Francisku pobedila Golden Stejt sa 104:101, ali ceo svet bruji o žestokoj tuči košarkaša usred utakmice.

Gde je Drejmond Grin tu je i haos. Voriorsi i Minesota su ušli u okršaj već u prvim minutima utakmice, što je rezultiralo izbacivanjem Drejmonda Grina, Kleja Tompsona i Džejdena MekDanijela.

Sve je počelo tako što su se vukli za dresove, a onda je nastao totalni haos. Rudi Gober je skočio da ih smiri, ali je umesto toga došlo do eksalacije sukoba i samo smo u jednom trenutku videli kako  Grin, koji je potpuno poludeo, davi Gobera kao MMA borac. I Stiv Ker je skočio sa klupe, vikao svom igraču da pusti Gobera, reagovale su sudije i članovi stručnog štaba, pa su nekako uspeli da "skinu" Grina Goberu sa vrata.

 

Pogledajte kako je Grin davio Gober!

 

 

 

 

Ovo je definitivno bila jedna od žešćih tuč u NBA ligi, a Minesota je je na kraju slavila 104:101.  Tauns je bio zvezda utakmice, što se košarke tiče, ubacio je 33 poena i imao 11 skokova, Edvards je imao 20 poena uz po četiri skoka i asistencije, Konli je dodao 13 poena. U Voriorsima, Podzijemski je bio najbolji sa 23 poena i sedam skokova uz pet asistencija, Dario Šarić je dodao 21 poen.

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija