• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2024

12:50

Kirjos napao ATP zbog Đokovića! Otkrio i šta je razlog Noletove povrede

EPA Images

Novak Đoković

Kirjos napao ATP zbog Đokovića! Otkrio i šta je razlog Noletove povrede

Podeli vest

Australijski teniser je još jednom otvoreno kritikovao ATP.

Poraz Novaka Đokovića od Aleksa de Minora (4:6, 4:6) u četvrtfinalu Junajted kupa u Pertu izazvao je ogromnu pažnju u teniskoj javnosti!

Pored činjenice da je srpski as izgubio u Australiji posle šest godina, odnosno 43 meča, mnogo više komentara izazvala je situacija oko njegove povrede, zbog čega čak njegovi navijači strahuju da bi mogao da propusti predstojeći grend slem u Melburnu.

Najbolji teniser sveta još od jučerašnjeg duela sa Čehom Jiržijem Lehečkom ima problema sa ručnim zglobom, a danas se situacija očigledno pogoršala. Doktor mu je sredinom prvog seta masirao desnu ruku, a kada je Nole zatražio medicinski tajm-aut, sudija mu to nije dozvolio.

Foto: EPA Images

 

Zato se oglasio Nik Kirjos (28) i otvoreno napao Asocijaciju profesionalnih tenisera (ATP). Kontroverzni Australijanac dugo je bio najveći Đokovićev kritičar, a od epidemije korone i deportovanja našeg asa iz Melburna, promenio je stav i počeo otvoreno da ga podržava.

"Menjanje loptica svake nedelje došlo je i do Novakovog zgloba. ATP zaista mora da uradi nešto povodom ovog problema. Igrači stalno pate zbog toga", napisao je Kirjos na svom Tviter profilu.

Usledila je lavina komentara, kako pozitivnih, tako i negativnih.

" Svi oni koji misle da loptice nisu dovoljno bitan faktor za nečiju povredu, nemaju pojma o tenisu. Napor u zglobu igrača je neverovatan tokom cele sezone", poručio je Australijanac.

On je na kraju dodao i da ne želi da umanji De Minorovu pobedu, samo ukazuje na očigledan problem.

"Ovi koji misle da oduzimam zasluge Aleksu su jednostavno glupi. "Demon" je strašan teniser i zaslužuje svaki uspeh koji postigne", odgovorio je Kirjos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija