• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2024

05:39

Novak se oglasio usred noći posle šokantnog snimka ATP!

EPAIMAGES

Novak Đoković

Novak se oglasio usred noći posle šokantnog snimka ATP!

Podeli vest

Novak Đoković se iznenada oglasio usred noći i poslao navijačima poruku!

ATP je objavio šokantan snimak sa teniserima, a u centru pažnje je prvi teniser sveta - Novak Đoković. Snimak počinje tako što Đoković urla i cepa majicu u toaletu, a potom otkriva da je sve u tenisu nameštaljka.

I ostali teniseri govore o tome da je sve u tenisu namešteno i smišljeno. Novak je predstavljen kao "Bert Kričli", glumac koji zapravo glumi Đokovića već skoro dve decenije. Pored Đokovića, svoje "dublere" u seriji imaju i Karlos Alkaraz, Endi Marej, Gael Monfis, Tejlor Fric, Kasper Rud, Andrej Rubljov... Naravno, sve je šala.

Snimak je obišao planetu, pa se javio i prvi teniser sveta i našalio.

"Drago mi je što sam deo još jedne ATP sezone. Sjajna grupa glumaca, veoma sam ponosan što sam deo ove glumačke podele, napisao je Nole. 

Otkrio je i kome navijači da se obrate ako im se ne sviđa početak sezone.

" Uobičajeno je da scenaristi započenu sezonu tako što moj lik, koga tumačim, "Novak ", osvaja titulu na Australijan openu. Dakle, ako se nekome ne sviđa početak ove sezone, molim vas kontaktirajte reditelja", dodao je Novak uz dva smajlija, a aludirao je na to što ove sezone nije osvojio trofej na Australijan openu, Janik Siner ga je zaustavio u polufinalu (3:1).

 

 

 

 

Naslov šaljivog snimka je: "Turneja: Rijaliti šou. Najveće tajne u tenisu".  

"(ATP) Turneja: Rijaliti šou koji traje već 52 sezone. Pogledajte kako žive i šta vole takozvani "profesionalni" teniseri dok vama (gledaocima) serviraju ništa osim drame, svojih stavova i asova..."

U seriji fanovi mogu da vide šta se, "zapravo", dešava iza scene. ATP otkriva da je sve velika prevara za navijače, koji su godinama ubeđeni da gledaju prave igrače na terenima, a u pitanju su - glumci. Tako, u šaljivom snimku Novak Đoković ne postoji, glumi ga izvesni Bert Kričli, koji i sam govori kako mu je tokom ovih 16, 17 godina, bilo u ulozi izmišljenog tenisera Noleta koji je opčinio svet.

"Deo sam ove emisije već 16, 17 godina ili ATP sezona, kako ih mi zovemo. Nešto što pokušavam da uradim sa ovim likom Novaka Đokovića u seriji nisu samo igre i dostignuća, već da napravim poseban lik, posebnu ličnost. Pokušavam da se ljudi vežu za njega, da napravim istinu o njemu. Šta on misli, šta oseća, šta ga motiviše,  da je prava osoba. Nije lako, ali radi posao", rekao je Đoković, koji se sjajno snašao u ovoj ulozi.

 

U pitanju je klip, po uzoru na NBA i NFL, gde su navodno sezone "unapred" izrežirane". Naravno, sve je šala, a snimak je izazvao mnogo pozitivnih komentara.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija