• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Tomković

17.02.2024

22:16

Vratio se! Novak u Marbelji trenirao na betonu (FOTO/VIDEO)

Društvene mreže

Novak Đoković

Vratio se! Novak u Marbelji trenirao na betonu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Tačno 22 dana posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, Novak Đoković vratio se treninzima.

Srpski as se izgleda dovoljno odmorio i napunio baterije, pa sad boravi u Španiji u Marbelji, a na Instagram stranici teniskog kluba "Puente Romano" objavljen je video Novakovog treninga na betonskom terenu. Nema dodatnih informacija, a ono što može da se vidi na osnovu kratkog snimka jeste da, recimo, najbolji teniser sveta nema zavoj na ruci ili laktu, što se dešavalo često u poslednje u vreme.

 

 


Đoković se u Marbelji, inače, sprema za naredni izazov na mastersu u Indijan Velsu, koji počinje 6. marta. Naš as osvajao je prvi masters u sezoni pet puta tokom karijere, ali poslednji put 2016. godine. Na prethodna tri turnira nije učestvovao, jer mu nije bio dozvoljen ulazak u SAD zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa. Novak samo u Majamiju, koji je osvajao šest puta, ima bolji procenat uspešnosti računajući sve masterse. Naime, u Indijan Velsu ostvario je 50 pobeda i devet poraza, što znači da mu je procenat uspešnosti 85 odsto, dok je u Majamiju ostvario skor 44:7, odnosno 86 odsto.

 

 

Pre nekoliko dana objavljen je i spisak svih učesnika turnira u Indijan Velsu i biće to jedno od najjačih takmičenja u poslednje vreme. Svih top deset igrača najavilo je dolazak na prvi masters u sezoni, a prošle sezone u finalu su igrali Karlos Alkaraz, koji je osvojio titulu, i Danil Medvedev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija