• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.03.2024

12:45

Svet bruji o svađi! Đoković rekao Hrvatima šta misli o Ivaniševiću

Starsportphoto

Novak Đoković

Svet bruji o svađi! Đoković rekao Hrvatima šta misli o Ivaniševiću

Podeli vest

Novak Đoković i Goran Ivanišević su okončali saradnju, a srpski teniser još jednom je ponovio da će ostati prijatelji, jer je za njega hrvatski trener deo porodice.

Dan nakon vesti koja je špokirala teniski svet, reporteri Slobodne Dalmacije su došli u Beograd. Nole se za sezonu na šljaci sprema na Košutnjaku, a kako su naveli, zahvaljujući ljubaznosti konobara i trenera, došli su prvog tenisera sveta, piše Slobodna Dalmacija.

- Ne mogu sad da komentarišem, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobro došli ste da ostanete tu, ali ja i Goran smo završili saradnju. Videli ste objavu, tako da... - rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta se ipak predomislio i dodao:

- Goran je član familije, prijatelj zauvek i to će tako biti. Profesionalno smo se, jednostavno, razišli i napravili verovatno istorijski uspeh - najtrofejniji ikad igrač i trener. Mislim da je u tom smislu sve rečeno u poslednji godina koliko smo radili - završio je prvi teniser sveta.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elodie (@elodie)

 

Podsećemo, kako je na društvenoj mreži "X" objavio Krejg Šapiro, američki režiser koji ima svoj teniski podkast,  Novak i Goran su se navodno posašali u Americi. 

"Rekli su mi da je sve puklo posle velike svađe oko Novakovog zalaganja na treningu u Indijan Velsu", napisao je Šapiro bez detalja obračuna našeg tenisera i sada već bivšeg trenera. Međutim, sudeći po Novakovoj izjavi svađe nije bilo, prijatelji su i dalje, iako više ne sarađuju.

Podsećamo, prvi teniser sveta ove sezone nema torfej, poražen je na Australijan openu, prvi put od 2018. godine, a jurio je 25. slem i ostao bez šanse da osvoji Zlatni slem, a potom je totalno podbacio na mastersu u Indijan Velsu. Sad se sprema za sezonu na šljaci i pri masters u Monte Karlu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija