• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SHNT Beograd

10.06.2023

16:28

FESTIVAL ZA PAMĆENJE! Mladi hokejaši na travi izdominirali Adom Ciganlijom, nadmetali se u MORU POZITIVNE ENERGIJE (FOTO)

SHNT Beograd

Ostali sportovi

FESTIVAL ZA PAMĆENJE! Mladi hokejaši na travi izdominirali Adom Ciganlijom, nadmetali se u MORU POZITIVNE ENERGIJE (FOTO)

Podeli vest

Ovogodišnji Festival hokeja na travi doneo je osim sporta ogromnu količinu pozitivne energije, zabavu i druženje, koje će mladi hokejaši zadugo pamtiti. A sve to i više od toga zahvaljujući marljivoj organzaciji Beogradskog saveza za hokej na travi.

Prema rečima generalnog sekretara SHNT Mire Jotića organizatori su veoma zadovoljni postignutim, kao i pozitivnim reakcijama učesnika, posetioca, ali nadasve roditelja, koji su tokom mečeva hokej festivala zdušno navijali za mlade takmičare.

Foto: SHNT Beograd

 

- Reakcije na društvenim mrežama na Beogradski hokej festival su odlične, kako u regionu tako i u
EU-rekao je Jotić i nastavio- SHNT Beograda je u prvoj polovini godine uspešno organizovao niz takmičenja. Svetosavski turnir, prvenstvo Beograda u dvoranskom hokeju i hokeju na travi za
mlađe kategorije. Učestvovali smo i na Kupu Plovdva (Bugarska) 24 i 25.juna, bili na međunarodnom turniru u Subotici. U toku letnjeg raspusta imaćemo besplatnu radionicu hokeja na travi za školarce-rekao je Jotić.

Generalni sekretar SHNT Beograda je iskazao zahvalnost svima onima koji su pomogli u organizaciji Festivala, a pogotovo Sekretarijatu za sport i omladinu i sekretaru Nikoli Peniću.

Foto: SHNT Beograd

 
Najboljima medalje i pehari

U kategoriji U14- dominirala je ekipa Spartaka iz Subotice. Prv mesto osvojio je Spartak, drugi je bio Beograd, a treći ekipa Beograd II

Kategorija U 12 - Prvo mesto Gavrilo Princip-Zemun, drugi je bio tim Jovan Ristić- Borča, a treći Đuro Strugar-Novi Beograd.

Kategorija U10- Prva je bila ekipa Beograd, drugi su hokejaši tima Jovan Ristić i treći Đuro Strugar.

Foto: SHNT Beograd

 

Uz medalje i pobedničke pehare, nagrađeni su najbolji igrači po ekipama i to: Spartak (Prčić D.), Beograd (Vasiljković Nikolina), Gavrilo Princip (Bogdanović Dimitrije), Jovan Ristić (Bendić Bogdan); Đuro Strugar (Dejanović Milan); Beograd (Maša Stevanović); Najbolji igrač festivala: Prčić D., golman Stigmon V.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija