• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

16:07

Šumaherova porodica u strahu zbog nje! Može li lepa plavuša da im naudi?

EPA Images

Ostali sportovi

Šumaherova porodica u strahu zbog nje! Može li lepa plavuša da im naudi?

Podeli vest

Karolin Šumaher, bivša supruga Ralfa Šumahera, Mihaelovog mlađeg brata, ovih dana centralna je tema u nemačkim medijima.

Karolin, koja je do 2022. bila snaja slavnog vozača F1, ušla je u rijaliti šou "Džungla kamp", nalik na "Survivor", koji je na nemačkoj televiziji više od 15 sezona.

Samo tri dana nakon početka snimanja, manekenka je donela odluku da samoinicijativno napusti takmičenje, tvrdi RTL koji emituje program koji se odvija u džungli u Australiji.

Foto: ap photo

 

 

Ipak, nemački  'Bild' je doveo u pitanje tu zvaničnu verziju i brzi odlazak Kore Brinkman dovodi se u vezu sa "misterioznom Šumijevom klauzulom", kako bi izbegla razgovor o zdravstvenom stanju šampiona, posle nesreće koja se desila pre deset godina.

Iako bivša manekenka i TV voditeljka nije deo najužeg kruga koji može da poseti Majkla, na televiziji su se plašili bilo kakvih informacija koje bi ona mogla dati o Majklu, navodi Bild.

 

Foto: printscreen

Karolin i Ralf Šumaher

 

 

"Postoji mnogo nervoze zbog Korine pričljive prirode. Skoro strah. Strah da bi u ekstremnoj situaciji (zbog gladi ili stresa takmičenja) Kora mogla da otkrije osetljive informacije o velikanu Formule 1 Mihaelu Šumaheru", kažu novinari Sven Kušel i Nikola Pohl u članku.

 

Foto: profimedia

Mihael i Ralf Šumaher

 

 

Razlog za takvu zabrinutost je taj što postoji takozvani „Šumi pakt“ koji je zasenčen akronimom FSK, što na nemačkom znači „dobrovoljna Šumi kontrola“ (Freivillige Schumi-Kontrole).

„To je neka vrsta pakta među najvišim rukovodiocima radiodifuzije, o pitanjima koja se tiču lične i intimne sfere šampiona“, dodaje „Bild“.

Naime, neke informacije ukazuju da možda nisu mogli da kontrolišu da pojedine priče budu emitovane u programu u slučaju da Kora ima ispade.

Inače Karolin (47) je bila deo porodice Šumaher skoro 15 godina i nije u preterano bliskim odnosima sa Korinom Šumaher, suprugom vozača zaduženoj za održavanje privatnosti sportiste.  Švajcarski portal 'Blik' potvrđuje da je Kora bila "kandidat kojeg su mnogi očekivali i da su razlozi njenog odlaska još uvek nejasni" , dok su neki mediji postavili pitanje o navodnom „sporazumu“ o poverljivosti između porodice.

 

Foto: EPA/FELIX HEYDER

Karolin i Ralf Šumaher

 

 

Podsetimo, tokom 18 sezona provedenih u Formuli 1 Šumaher je pored sedam titula, ostvario 91 pobedu, 155 puta se našao na pobedničkom postolju i 68 puta je osvajao pol poziciju. Poslednju pobedu u karijeri Nemac je ostvario na trci u Šangaju, 1. oktobra 2006. godine, a pored trkanja i te kako voli fudbal i skijanje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija