• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2018

23:26

ZA SRBIJU BIH SKOČIO SA BEOGRAĐANKE! Stojković: Partizan je danima omalovažavan pred derbi, a srpski je sin koliko i Zvezda

Partizan

ZA SRBIJU BIH SKOČIO SA BEOGRAĐANKE! Stojković: Partizan je danima omalovažavan pred derbi, a srpski je sin koliko i Zvezda

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojković izvinio se naciji zbog nepromišljenih reči iznetih neposredno po završetku večitog derbija zbog, prema njegovom mišljenju, neregularno priznatog gola Crvene zvezde

Stojković je u nedelju uveče pred kamerama TV Arena Sport obećao da će se već sledećeg dana odreći srpskog pasoša, ali je umesto toga odlučio da povuče prvobitno obećanje.

Iskoristio bih priliku da se iskreno iz srca izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po 100 puta dnevno prekrstim. Moja poruka nije imala političku notu, već me je jedna sudijska odluka dovela do toga da kažem nešto zbog čega me je sada sramota. Od 77. minuta sam samo pričao sa saigračima i prijateljima iza gola, novinarima. Samo sam o tome mislio. Mogao sam da primim gol. I danas tražim dokaz i tražiću ga dok sam živ - rekao je Stojković gostujući u emisiji Amidži šou.

JADNO I BEDNO IZVLAČENJE! STOJKOVIĆ NE VRAĆA PASOŠ, Partizan se oglasio: IZJAVA JE PLOD AFEKTA zbog sportske nepravde!

Golman crno-belih se vratio na dane pred večiti derbi i očajan tretman koji je njegov klub doživeo u javnosti kao uvod pred 158. okršaj sa Crvenom zvezdom.

Imali smo medijski linč sedam dana pred derbi. Partizan je toliko bio omalovažavan da nisam mogao da verujem. Hoću svima da pošaljem poruku da Srbija ima dva sina: Crvenu zvezdu i Partizan - poručio je Stojković, a onda pokušao da opravda postupak zbog koga se kaje:

Niko ko nije igrao fudbal ne može da shvati koja je to doza adrenalina kada se osetiš prodatim, odnosno kada nešto nije fer. Kako sam branio za Srbiju, tako branim i za Partizan, nažalost navijača protivničkog tima. Svim srcem čuvam ono što mi je sveto. A za Srbiju bih skočio sa Beograđanke - iskren je bio golman Partizana.

STOJKOVIĆU, IDI LEČI SE! Izjava golmana Partizana dokazuje DA NIJE SAV SVOJ!

On je rekao i da je spreman da se izvini u slučaju da greši, ali da sumnja da je imao lošu procenu, dok je u osvrtanju na nepozivanje u reprezentaciju za septembarske mečeve u Ligi nacija rekao da imao odličan odnos sa predsednikom FSS-a Slavišom Kokezom.

Sa predsednikom imam odličan odnos, on je prvi koji je smeo da me predloži za najboljeg srpskog igrača za 2017. godinu - rekao je Stojković.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Papundek

pre 5 godina

Izvinjenje je neiskreno, klasican idiot, bolje skoci sa plota na k...c, a Beogradanku ostavi srbima na ponos!

Siniša Škarica

pre 5 godina

Kada pogledam razvojni put Stojkovića , Mitar je potpuno u pravu. Pravac u Lazu. Ovaj lik da brani boje Srbije?

mica

pre 5 godina

Covek u afektu svasta ucini i kaze. Razumem ga, osetio je nepravdu i nije se kontrolisao. Ja mu oprastam, jer je to ljudski.

nesko09

pre 5 godina

Toliko ima godina ,a daje izjave kao pubertetlija.

AS

pre 5 godina

HAJDE SKOČI DA VIDIMO. HIĆEMO DOKAZ DA NE LAŽEŠ.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59