• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

15:00

"GROBARI" U TRANSU, MIJAILOVIĆ NEMA DILEMU! Partizan je SPREMAN ZA EVROLIGU, pokazali smo to ove sezone!

Partizan

"GROBARI" U TRANSU, MIJAILOVIĆ NEMA DILEMU! Partizan je SPREMAN ZA EVROLIGU, pokazali smo to ove sezone!

Podeli vest

Nadaju se navijači Partizana da će crno-beli košarkaši naredne sezone konačno zaigrati na velikoj sceni - u Evroligi

Partizan je prvi na tabeli ABA lige, videćemo kako će se regionalno takmičenje okončati, dok se u Evrokupu domogao četvrfinala. Veruje i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović da je vreme za veliku scenu i poručuje da je Partizan spreman.

SADA SE ČEKA ODLUKA! Partizan želi organizaciju završnice Evrokupa!

PREDSEDNIK PARTIZANA OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA INFORMER: Trinkijeri može da ide samo ako plati!

 

 

- Želimo opet da igramo u Evroligi, mislim da smo sada još spremniji. Ova sezona u Evrokupu pokazalo se da nije bila loša, igrali smo sjajne meče protiv odličnih rivala i nadam se da ćemo sezonu privesti kraju – kazao je posrtal "sdna.gr" Ostoja Mijailović.

Grke je zanimalo da li je Partizan postavio neki rok što se tiče povratka u Evroligu, kao i da li bi bio neuspeh ako ne zaigra naredne sezone, u slučaju da se ova ne nastavi zbog pandemije koronavirusa.

Foto: Starsportphoto

 

 

- Trenutno je tu mnogo “ako”, puno je otvorenih tema. Sada se svi nadaju da će se sezona završiti na parketu. Šta će se dogoditi ako se sezona otkaže, ko će igrati, u kom formatu….To moramo da ostavimo za slučaj ako se desi. Nema roka, uveren sam da je Partizan spreman za Evroligu. Mislim da smo to i pokazali - jasan je prvi čovek Partizana.

Pitanje je kako će se okončati sezona u regionalnom takmičenju, čiji je Partizan lider.

- U sportu ništa ne možete da uzmete zdravo za gotovo. Ali, mi smo sigurni da smo spremni za borbu do kraja. Osvojili smo ABA Superkup, Kup Srbije, mi smo lideri ABA lige, osigurali smo prednost domaćeg terena, imamo sjajne rezutate u Evrokupu. Čak ni teoretski niko nije mogao više da uradi - poručio je predsednik crno-belih.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija