• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2022

15:16

HAOS SE NASTAVLJA... Bio je FAUL! U Atini ne mogu da PREBOLE poraz od Partizana!

Starsportphoto

Partizan

HAOS SE NASTAVLJA... Bio je FAUL! U Atini ne mogu da PREBOLE poraz od Partizana!

Podeli vest

Košarkaš Panatinaikosa Dvejn Bejkon ističe da je njegov tim žestoko oštećen na utakmici protiv Partizana (89:91)

Ni tri dana nakon što je Partizan u dramatičnoj završnici savladao Panatinaikos haos u Atini se ne stišava. Zeleni su ušli u otvoreni rat sa Evroligom zbog, kako kažu, "pljačke" koja se dogodila u četvrtak u OAKA Areni, a jedan od glavnih aktera svega bio je Dvejn Bejkon. 

Najnovije pojačanje Panatinaikosa je bio u "glavnoj ulozi" prilikom situacije koja je pokrenula lavinu događaja u Atini. Naime, Bejkon je u kontri pokušao da zakuca preko Dantea Egzuma, koji ga je evidentno faulirao, ali je sudijska trojka ostala nema. Nakon toga je tehničku zbog prigovora dobio Dejan Radonjić, a utakmica je zbog upada navijača prekinuta na par minuta. 

- Bio je faul! Sudije nisu svirale, ali mislim da je bio faul. Po reakciji publike se videlo da je faul - rekao je Dvejn Bejkon za grčki "SDNA". 

Američki košarkaš zabeležio je dobar debi u dresu Panatinaikosa, ali je uprkos tome njegova ekipa poražena od Partizana. Grčki velikan nakon šest mečeva ima samo jedan trijumf i to protiv Crvene zvezde u Beogradu, ali Bejkon ističe da niko u taboru Zelenih nije odustao od plej-ofa. 

Foto: Starsportphoto

- Biće nam potrebno vremena da se uigramo. Dugačka je sezona. Odigrali smo samo šest mečeva. Protiv Partizana sam tek debitovao. Još uvek se nadamo da možemo da se plasiramo u plej-of. Idemo iz dana u dan. Biće i meni potrebno vreme da se naviknem na novu sredinu - jasan je košarkaš Panatinaikosa. 

Potpisao je Amerikanac dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom i sve su prilike planira da ga ispoštuje do poslednjeg dana. 

- Razgovarao sam sa ljudima u klubu i saigračima, plan mi je da ostanem ovde dve godine - podvukao je Dvejn Bejkon. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a sta cemo sa faulom nad Lesorom kad je postigao kos i s ledja ga gurnuo igrac ,da cujem kukumavke jedne isti ste kao i Portugalci kad gube svi drugi su im krivi samo oni sami nisu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija