• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2023

15:18

Nije gotovo - navijači Partizana traže da ode i Vazura! (TVITOVI)

Starsportphoto

Partizan

Nije gotovo - navijači Partizana traže da ode i Vazura! (TVITOVI)

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan od danas je zvanično bez predsednika, pošto je Milorad Vučelić podneo ostavku na tu funkciju.

Vučelić je otišao usled ogromnog pritiska navijača kluba iz Humske, koji već nekoliko godina unazad traže njegovu smenu, ali traže i odlazak generalnog direktora Miloša Vazure. Zbog toga će, kako su najavili, sutra izaći na ulice i krenuti u protest protiv aktuelnog rukovodstva.

Foto: Starsportphoto

 

 

Dugogodišnji političar i novinar povukao se sa mesta prvog čoveka crno-belih, iako je jasno da je u poslednjih nekoliko meseci samo formalno bio tu, a da je sve konce vukao Miloš Vazura. Sve to, naravno, jasno je velikoj većini navijača crno-belih, koji su, uprkos odlasku predsednika, i dalje nezadovoljni što ostavku nije podneo i Miloš Vazura.

Foto: Starsportphoto

 

 

O tome svedoče i komentari na društvenim mrežama. Mnogi navijači smatraju da se ništa suštinski neće promeniti u Humskoj, jer se Vučelić manje-više nije ni pitao mnogo u poslednje vreme. Zbog toga zahtevaju da, kada je već otišao predsednik, isto to uradi i generalni direktor, po mnogima, glavni krivac za višegodišnje posrtanje kluba iz Humske.

Tako pojedini korisnici tvitera smatraju da će uskoro na Vučelino mesto doći Vazura, a da će nekog drugog postaviti za generalnog direktora.

"Vazura samo preuzima Vučelino mesto, a nekoga postavlja na svoje", piše jedan korisnik tvitera.

 

 

Veliki broj navijača smatra da je najodgovnrniji Vazura, a to pojedinci na tviteru i naglašavaju.

"Zmija se tuče u glavu, a u Partizanu zna se ko je zmija. Ovo ništa ne znači ako Vazura ne podnese ostavku. Možemo da budemo zadovoljni samo kada ode Vazura i dođu normalni ljudi", takođe su neki od komentara.

 

 

 

 

 

 

Pojedinci pozivaju organe reda da dođu u klub i prečešljaju prostorije.

"I Vazura da podnese ostavku. A onda da da usledi nezavisna revizija poslovanja i ako ima osnova za krivične prijave", glasi jedan od komentara.

 

 

Neki od simpatizera podsetili su i na ranije ostavke u fudbalskom klubu, pa pozivaju i Vazuru da to uradi.

"Pre tri ili četiri godine otišao je Vuletić, prošle godine Iliev, ove Vučela, znači dogodine i Vazura. Vučela nije bio četiri meseca na stadionu, Vazura da ode", još neki su od komentara.

 

 

 

 

Na kraju krajeva, bilo je i urnebesnih komentara, koji aludiraju da klub iz Humske doskora nije imao ni struju.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija