• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.03.2024

07:29

Isplivao novi snimak! Sporna situacija iz Humske iz drugog ugla (VIDEO)

printscreen

Partizan

Isplivao novi snimak! Sporna situacija iz Humske iz drugog ugla (VIDEO)

Podeli vest

Samo četiri dana posle večitog derbija (2:2) Partizan je pred svojim navijačima u Humskoj poklekao.

U meču 25. kola Superlige Napredak je u Beogradu šokirao "parni valjak" i trijumfovao sa 1:0 golom Andrije Majdevca.

Ne stišava se bura ni nakon ove utakmice, opet su sporni momenti u fokusu.  Dva puta su crno-beli tražili penal, ali glavni arbitar meča Nikola Radaković nije delio njihovo mišljenje.

U 70. minutu utakmice jedna odluka sudije Nikole Radakovića posebno je bila u centru pažnje i  izazvala je proteste domaćih fudbalera. Napadač Partizana Nemanja Nikolić utrčao je u kazneni prostor gostiju, posle duela sa golmanom Vladimirom Savićem pao je na travu, a arbitar je odmahnuo rukama, smatrao je da nije penal. U VAR sobi proveravana je situacija, tamo su spornu situaciju gledali arbitri Momčilo Marković i Milan Karadžić. I njihova procena je bila da nije bilo penala.

Pojavio se i novi video snimak, iz drugog ugla. Pogledajte, pa presudite, da li su igrači crno-belih bili u pravu ili sudija.

 

 

 

Igor Dulja, trener Partizana, posle utakmcie je ponovio da ne komentariše suđenje, morao je da kaže zbog čega je pobesneo na sudije u poluvremenu i na kraju:

- Kad vas neko gleda u oči i vidite da priča neistinu... Neću da pričam, njemu na dušu.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš Koljanin

pre 1 mesec

Otvorenim đonom ide na golmana koji je bio bliži lopti treba crveni karton a ne penal da li ste svi slepi ili se pravite,

AS

pre 1 mesec

Trebao je sudija da svira opasnu igru od strane partizanovog igrača jer je golman bliži lopti a igrač partizana ide otvorenim đonom, golman je morao da povuče nogu i dolazi do sudara. Prekršaj partizanovog igrača.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija