• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2020

22:17

ĐOKOVIĆ ĆE BITI ŠAMPION VIMBLDONA DVE GODINE! Simona Halep ima zanimljivu teoriju!

Tenis

ĐOKOVIĆ ĆE BITI ŠAMPION VIMBLDONA DVE GODINE! Simona Halep ima zanimljivu teoriju!

Podeli vest

Nakon što je Vimbldon zvanično otkazan zbog koronavirusa jasno je da će se najpoznatiji grend slem igrati tek 2021. godine, međutim tako nešto ne smeta prošlogodišnjoj šampionki Simoni Halep

Rumunka je stigla čak i da se našali pa je tako rekla da će sada biti šampionka dve godine. Po njenoj "teoriji" i Đoković će isto toliko biti na tronu.

ŠTA SE DEŠAVA SA ATP LISTOM NAKON OTKAZIVANJA VIMBLDONA? Kome ovakav rasplet odgovara i zašto je Rafa u problemu?

- Gledam na otkazivanje Vimbldona s pozitivne strane. Sada ću dve godine biti šampionka. Dakle, moram da nosim tu titulu godinu duže, a to je tako dobra stvar. Uzbuđena sam što ću prvi meč odigrati na Centralnom terenu kao branilac titule. Jedva čekam da osetim i to iskustvo - rekla je Halepova.

Foto: Reuters

WTA i ATP tur su obustavljeni makar do sredine jula, ali je rumunska igračica spremna i na dužu pauzu.

- Najgori scenario u mojoj glavi je da ova teniska godina bude u potpunosti otkazana, ali sada je najvažnije da prebrodimo svi zajedno krizu i sačuvamo živote, tako što ćemo slušati savete i ostati kod kuće. Sve drugo ćemo nadoknaditi - istakla je Simona.

- Nadam se da će biti moguće da svi budemo potpuno spremni za US Open, ali ni to nije sigurno, jer je sada Njujork u veoma teškoj situaciji - zaključila je rumunska igračica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija