• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

15:16

HRVATI I SRBI ĆE NAPRAVITI SPEKTAKL U ZADRU! Novak je jedan od najboljih u istoriji!

Tenis

HRVATI I SRBI ĆE NAPRAVITI SPEKTAKL U ZADRU! Novak je jedan od najboljih u istoriji!

Podeli vest

Jedan od najtaletovanijih tenisera na ATP turu, Borna Ćorić, pozdravlja trud Novaka Đokovića da promoviše sport i tenis u regionu kroz projekat "Adria Tour"

Susret Novaka Đokovića, Borne Ćorića i Marina Čilića očekuje se u Zadru, 20. i 21. juna, gde će im se pridružiti još neki asovi iz samog svetskog vrha koji učestvuju na "Adria Tour".

Prethodno će Nole da se predstavi beogradskoj publici, 13. i 14. juna, na TC Novak, kada i počinje spektakularni sportski događaj.

HRVAT SKIDA KAPU NOVAKU! Divim mu se, on je fenomenalan čovek, pomaže tenisu...

UPRAVA POLICIJE I MUP CRNE GORE ĆUTE! Bruka! Da li će Novaku ZABRANITI ulazak u zemlju?

- Novak kao jedan od najboljih tenisera sveta u istoriji jako puno doprinosi jednom ovakvom događaju, i drago mi je da se takav velikan odlučio za održavanjem teniskog turnira u ovakvim zahtevnim vremenima. Zaista je izuzetna stvar da se toliko angažovao oko projekta i mogu da kažem da je doveo neka od najboljih svetskih imena ovde. Siguran sam da ćemo da napravimo spektakl u Zadru i u ostalim gradovima Adria Toura - poručuje Ćorić.


Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

HRVAT SKIDA KAPU NOVAKU! Divim mu se, on je fenomenalan čovek, pomaže tenisu...
Tenis

HRVAT SKIDA KAPU NOVAKU! Divim mu se, on je fenomenalan čovek, pomaže tenisu...

Dosta toga povezuje Novaka Đokovića i Marina Čilića, počev od činjenice da su obojica iz jedne male države sa ovih prostora uspeli da dođu do svetskog vrha, da su osvojili svetsku titulu u Dejvis kupu, dolazili do grend slem pehara, obojica su radila ili rade sa Goranom Ivaniševićem, posvećeni su humanitarnom radu...

30.05.2020

14:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija