• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

06:59

AAAAAAAAA... Novak ovim potezom sve frapirao, odavno ovo nismo videli! (VIDEO)

printscreen

Tenis

AAAAAAAAA... Novak ovim potezom sve frapirao, odavno ovo nismo videli! (VIDEO)

Podeli vest

Nedostaju teren, takmičarski mečevi i pobede Novaku Đokoviću, najboljem srpskom teniseru ikada

Nole ne može da pomogne srpskim teniserima u Dejvis kupu, jer je tokom minulih dana ženio braću, Marka i Đorđa. Posle venčanja u Beogradu, usledilo je ludo slavlje u Crnoj Gori.

Ali, ni tada nije mogao Novak bez tenisa. Osetio je malo teren, pobedio u kratkoj razmeni, što je bilo dovoljno da čujemo onaj njegov propoznatljiv urlik posle pobede. 

Đoković je sa jednim od prijatelja igrao igru u kojoj je  potrebno pogoditi lopticom u svoj deo terena da bi ona preskočila na protivnikovu stranu. Nole je na kraju nadmudrio "protivnika", osvojio poen i pobedio.

- Đoko Game - napisao je Nole u opisu videa i oduševio navijače.

 

Nole ne može da pomogne srpksim teniserima u Dejvis kupu, jer je tokom minulih dana ženio braću, Marka i Đorđa. Posle venčanja u Beogradu, usledilo je slavlje u Crnoj Gori. Ali, ni tada ne može Novak bez tenisa. Osetio je malo teren, pobedio u kratkoj razmeni, što je bilo dovoljno da čujemo onbaj njegov propznatljiv urlik posle pobede.

 


Osvojio je Novak Đoković Vimbldon, ali nakon toga nije mogaon da igra na mastersu u Kanadi, Sinsinatiju i Ju Es openu.

Nole nije vakcinisan, pa mu nisu dozvolili ulazak u Ameriku, te je zbog toga propustio poslendji grend slem u sezonu. Tražio je izauzeće, a Amerikanci se nisu udostojili da mu odgovore, otkrio je Goran Đoković. 

Ipak, šansu da se izjednači sa Rafaelom Nadalom, koji ima 22 grend slem titule, imaće naš as po svemu sudeći u Australiji. "Herald Sun" je preneo da će federalna vlada Australije dozvoliti Novaku Đokoviću da ide u pohod na 10. grend slem u Melburnu, nakon skandaloznog poteza koju je napravila prethodna vlast početkom godine.

Pošto je deportovan  postojala je opasnost da mu federalna vlada ne dozvoli da se pojavi naredne tri godine, što ima pravo po zakonu. Ali kako stvari stoje, Australijanci su shvatili da su pogrešili, pokajali su se i našem asu biće dozvoljeno da se nadmeće za 10. pehar, 22. na gren slemovima, koliko ih trenutno ima rekorder Rafael Nadal.

Foto: Starsportphoto

Đorđe, Novak i Marko Đoković

Novak Đoković se prijavio za turnir u Tel Avivu, koji će se igrati od 26. septembra do 2. oktobra. Ova informacija potvrđena je i Informeru. Reč je turniru iz kategorije 250, koje je srpski as malo igrao poslednjih sezona, ali očigledno je nedostatak mečeva prelomio da se prijavi za nastup u prestonici Izraela. U Tel Avivu će igrati i Dijego Švarcman i Dominik Tim, s obzirom na to da su i njih dvojica, prema navodima iz Tel Aviva, potvrdili učešće na ovom takmičenju.

Takođe, 23. septembra će Novak biti u Londonu gde će igrati za tim "Evropa" na Lejver kupu. Do kraja sezoni sledi i mastersu u Parizu, poslednjem turniru u godini serije 1000.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija