• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

09.07.2023

09:59

Se*s bombu optužili za Beretinijevu propast! Plakao u krevetu, sada blista (FOTO)

EPA

Tenis

Se*s bombu optužili za Beretinijevu propast! Plakao u krevetu, sada blista (FOTO)

Podeli vest

Italijanski teniser Mateo Beretini blista na Vimbldonu!

Finalista prestižnog grend slema iz 2021. iza sebe ima očajnu sezonu, ali se sada probudio i krenuo redom da pobeđuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)

Poslednji je pao Aleksander Zverev u trećem kolu i to u tri seta. Beretini je bio bolji rezultatom 6:3, 7:6., 7:6 i tako zakazao duel osmine finala sa svetskim brojem jedan Karlosom Alkarazom.

Nije se naigrao Italijan ove sezone. Često je gubio u prvim rundama, a prošlog meseca je na travi, na turniru u Štugartu, osvojio samo tri gema protiv sunarodnika Lorenca Sonega i plačući izašao sa terena.

Zbog toga niko nije očekivao da će na Vimbldonu zablistati. Razlog tome je i što su italijanski mediji pre nekoliko nedelja pisali da Beretini, koji ima samo 27 godina, razmišlja da završi karijeru.

Fanovi i mediji su kao krivca označili Melisu Satu, italijansku voditeljku koja je oko godinu dana u vezi sa Beretinijem. Atraktivna brineta starija je od njega deset godina i veoma je popularna u Italiji.

Svaki njen bivši dečko bio je slavna ličnost. Bila je sa čuvenim fudbalerom Kristijanom Vijerijem, a i braku sa Kevinom Princom Boatengom.

Foto: printscreen

 

 

O njoj se najviše pričalo 2011. kada je navodno imala aferu sa legendarnim NBA košarkašem Kobijem Brajantom.

Kada je bila u braku sa Boatenogm, optuživali su je da je kriva za njegovu lošu formu i česte povrede jer ga navodno primorava na previše seksa.

Slično doživljava i otkad je sa Beretinijem, pa se pre nekoliko nedelja oglasio i čuveni italijanski teniser Nikola Pjetranđeli zbog glasina koje su kružile.

- On je bogat, poznat, zgodan. Nije svestan koja je to sreća. Nadam se da su glasine o penziji netačne, to bi bila drama - rekao je Pjetranđeli posle Beretinijevog poraza u Štugartu.

Foto: printscreen

 

 

Stvari su se sada potpuno promenile, a Beretini je nakon pobede nad Zverevim priznao da je plakao noćima jer ne može da igra i gubi.

- Proveo sam mnogo dana u krevetu plačući zbog toga što ne mogu da igram, tako da to što sam igrao pet dana zaredom zbog odlaganja mečeva i kiše nije problem. Nedostajalo mi je da igram - rekao je Beretini.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12