• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

17:02

Ovo je debakl! Videćemo kako ćemo dalje! Troicki besan nakon poraza

TSS/Srđan Stevanović

Tenis

Ovo je debakl! Videćemo kako ćemo dalje! Troicki besan nakon poraza

Podeli vest

Dejvis kup reprezentacija Srbije obrukala se u Dejvis kupu porazom od Slovačke rezultatom 4:0, a selektor naših momaka Viktor Troicki nije mogao da dođe sebi.

Prvog dana Miomir Kecmanović poražen je od Lukaša Klajna sa 2:0, a onda i Dušan Lajović od Aleksa Molčana sa 2:1.

Dubl u sastavu Nikola Ćaćić i Kecmanović izgubio je potom od Klajna i Igora Zelenaja sa 2:0, a Laslo Đere predao je potom Lukašu Potorniju za konačnih 4:0 u prvoj rundi Dejvis kupa.

Zbog svega toga i selektor je bio u šoku na konferenciji za medije nakon debakla.

- Gorak ukus veoma. Ne pamtim da sam, od kada sam ja u reprezentaciji, ne samo kao selektor nego i kao igrač, prisustvovao gorem susretu između dve selekcije. Ostao sam bez reči. Prvi igrač im je 120. na svetu, drugi 140, tako da je ovo za mene šokantan poraz, moram priznati. Jako loš osećaj, sve zajedno jako loše. Izgubiti 4:0 od Slovačke... Oni jesu igrali, borili se, dali sve od sebe, ali ovo je debakl - rekao je Troicki.

On se potom osvrnuo na budućnost i to kako daljem te naglasio da nije opravdanje što prvi teniser sveta Novak Đoković nije bio u timu.

- Definitivno, moramo da se restartujemo i da krenemo ispočetka. To je sledeći korak, jako sam nezadovoljan. Videćemo kako dalje. Nažalost, nismo uvek imali Novaka u reprezentaciji, ali momci su igrali dobro i bez njega. Naravno da nam on pomaže i naravno da je sve mnogo lakše sa njim, ali opet ovi momci imaju ozbiljan kvalitet, ali moraju malo timski bolje da se osećaju. Da daju maksimum za tim. Jeste loše, jeste katastrofalno, ali život ide dalje - zaključio je Viktor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija