• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

12.03.2024

06:49

Italijan se uhvatio za glavu, nije mogao da veruje šta je uradio! (VIDEO)

tanjug/ap

Tenis

Italijan se uhvatio za glavu, nije mogao da veruje šta je uradio! (VIDEO)

Podeli vest

Italijan Luka Nardija je priredio čudo na Indijan Velsu.

Pobedio je 123. teniser sveta najboljeg na svetu Novaka Đokovića 6:4, 3:6, 6:3. i postao najslabije rangirani igrač koji ga je dobio na mastersima. 

Italijan je sam bio u šoku kada je svatio koga je pobedio. Na društvenim mrežama pojavio se snimak njegove reakcije nakon poslednjeg poena.

Bacio je reket, uhvatio se za glavu, nasmejao se...

 

 

 

Kao da ni sam nije mogao da veruje šta je uradio, da je pobedio najboljeg ikada.

- Mislim da me niko nije znao pre ove večeri. Nadam se da je publika uživala u meču. Veoma sam srećan - rekao je Nardi, koji je držao Novakov poster u sobi.

Pre samo nekoliko nedelja Nardi je izgubio od 462. tenisera sveta Ramkumara Ramanatana, a sada je pobedio Đokovića.

- Ne znam kako sam ostao smiren. Zaista ne znam. Mislim da je ovo čudo. Ja sam 20-godišnji momak koji je izvan 100, a pobedio sam Novaka. Ludilo!

Foto: tanjug/ap

Luka Nardi i Novak Đoković

 

Zemljak Janik Siner ga je inspirisao.

- Gledati Janika kako pobeđuje sigurno me je poguralo da budem bolji. Ovu pobedu nisam očekivao, ali na treninzima uvek dajem sve od sebe. Zaista sam srećan.

Naš teniser je bio utučen posle poraza, nije navikao na početak sezone bez trofej, ali je najavio da će igrati na mastersu u Indijan Velsu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija