• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

12.03.2024

09:12

Novakov poster ne skida sa zida! Italijan van sebe od sreće, pobedio je idola

tanjug/ap

Tenis

Novakov poster ne skida sa zida! Italijan van sebe od sreće, pobedio je idola

Podeli vest

Luka Nardi, 123. teniser sveta, živi san u Indijan Velsu.

Pobedio je mladi Italijan prvog tenisera sveta Novaka Đokovića 6:4, 3:6, 6:3.  Novak je prvi put u karijeri poražen od "laki luzera", dok je Nardi, 123. na svetu, najslabije rangirani igrač koji ga je dobio na mastersima. Ali, i pored rane eliminacije Đoković će ostati prvi teniser na svetu na ATP listi.

Nardi je preko idola došao do najveće pobede u karijer. Ima poster srpskog tenisera na zidu svoje spavaće sobe od kako mu je bilo osam godina. Nema nameru da ga skida. 

 

Foto: profimedia

Luka Nardi i Novak Đoković

 

Mislim da je to jedno od najboljih iskustava koje možete da imate, pogotovo neko mlad poput mene. Imam njegov poster u svojoj sobi, tako da možete da razumete koliko je ovo za mene uzbudljivo. Svako veče kada odem u krevet vidim Novaka. Mislim da ću, počev od sada nastaviti s time, sigurno. Šalim se, ali imam ga i mislim da ću ga zadržati - izjavio je na konferenciji za medije posle velikog trijumfa.

 

Foto: tanjug/ap

Luka Nardi živi san

 

Italijan i dalje ne veruje šta je uradio. Pre Đokovića je eliminisao  50. tenisera sveta Džidžena Džanga.

- Da mi je neko rekao da će se tako odviti, rekao bih mu da je lud. Bio sam treći na listi za ulazak u žreb od gubitnika u kvalifikacijama. Čak i to mi je bilo iznenađenje, da sam uopšte ušao. Nikada nisam pobedio igrača iz top 50 u karijeri. Pobedio sam Džanga, sada i Đokovića. Ne znam ni šta da kažem - dodao je 20-godišnjak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija