• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ S. S.

26.03.2024

16:06

Novo mesto u Kragujevcu gde svi uživaju! Park za kućne ljubimce, obradovao i vlasnike

S. S.

Vesti

Novo mesto u Kragujevcu gde svi uživaju! Park za kućne ljubimce, obradovao i vlasnike

Podeli vest

U Kragujevcu je počeo da radi prvi od tri planirana parka za pse! Ograđeni prostor, odmah iza opštinske zgrade, u kome psi mogu slobodno da trče opremljen je mobilijarom za njihovu igru...

Prvi posetioci bili su Pako i Lara, maltezeri iz komšiluka i, iako na početku zbunjeni, brzo su otkrili nove mogućnosti za igru.
Vlasnice kažu da je ovako nešto bilo potrebno i zadovoljne su što je ideja o mini pet parku konačno zaživela.

 - Ovo je sjajna stvar. Sigurno ćemo ovde dolaziti uvek kada to vreme dozvoli - kažu vlasnice.

Foto: S. S.

 

 

 

Maja Angelovska, članica Gradskog veća zadužena za komunalne delatnosti kaže da je ovo prvi mini pet park u Kragujevcu.

- U planu je još jedan slične površine i sadržaja, dok se u Gornjem parku dovršava najveći koji će u svakom smislu zadovoljiti potrebe vlasnika pasa u našem gradu - rekla je Angelovska.

Ona je istakla da će ovaj park sigurno uticati i na socijalizaciju ljudi, jer oni koji ovde dovode svoje ljubimce sigurno imaju bar jednu zajedničku temu.

Foto: S. S.

Prvi od tri parka za kućne ljubimce, nalazi se iza opštinske zgrade

 

-  Najvažnije je da pet parkovi pruže određenu zonu komfora za ljubimce, njihove vlasnike ali i ljude koji se, što nije retkost, boje pasa. Svi predviđeni prostori su adekvatno obezbeđeni ogradom, a na ulazu su vidno istaknuta pravila ponašanja i obaveze koje vlasnici pasa moraju da ispune da bi ceo ovaj projekat u potpunosti ispunio svoju namenu - rekla je Angelovski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Strašno! Izbacio hrčke u kontejner sa sve kavezom!
Dosadili, je l?

Strašno! Izbacio hrčke u kontejner sa sve kavezom!

Šapčane je nedavno razočarao i naljutio bahati sugrađanin koji je petoro mačića stavio u kesu i bacio u kontejner !? U gradu se nekoliko dana pričalo o "bezdušniku", a onda je Aleksandar Stanojlović na drugom kraju grada, isto u kontejneru, naišao na kavez sa četiri mala hrčka!

25.03.2024

19:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set