• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.11.2019

20:26

OSRAMOĆENI PRINC SE POVLAČI! Pedofilska afera i prijateljstvo sa Epstajnom ga UKANALILI! Endru: Neću više da smetam kraljevskoj porodici!

Vesti

OSRAMOĆENI PRINC SE POVLAČI! Pedofilska afera i prijateljstvo sa Epstajnom ga UKANALILI! Endru: Neću više da smetam kraljevskoj porodici!

Podeli vest

Britanski princ Endru objavio je da se povlači iz javnog života, javljaju svetski mediji

On je naveo da su kontroverze oko njegovog nepromišljenog odnosa sa američkim finansijerom Džefrijem Epstajnom, koji je osuđen zbog podvođenja maloletnica, donele velike smetnje kraljevskoj porodici, javio je Rojters.

 

 


Endru je istakao da se "odriče svih svojih javnih dužnosti u doglednoj budućnosti".

Princ je takođe od svoje majke, kraljice Elizabete Druge, zatražio dozvolu da se povuče.

 

 

BRITANIJA U ŠOKU! Ovo je najveća KATASTROFA OD SMRTI PRINCEZE DAJANE


Pokušaji britanskog princa Endrua da razjasni svoje prijateljske odnose s finansijerom pedofilom Džefrijem Epstajnom u intervjuu koji je dao pre nekoliko dana za BBC izazvali su mnoga negativna reagovanja.

POKUŠAVA DA SE OPERE OD EPSTAJNA! Kraljičin sin tvrdi da je ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA SA PEDOFILOM LAŽNA i da su se MEDIJI UROTILI PROTIV NJEGA!


Princ Endru prvi put je u intervjuu za BBC odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući.

Princ Endru je u jednom od retkih intervjua za BBC kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna.

ŠOKANTNO! KRALJIČIN SIN ORGIJAO SA EPSTAJNOM I DEVET MALOLETNICA NA PRIVATNOM OSTRVU?! Američki pedofil stalno bio NA VEZI SA PRINCOM ENDRUOM i obojica su voleli LAKE DEVOJKE! (VIDEO)


Višesatni intervju odmah je postao udarna tema na društvenim mrežama. Reagovanja su bila brojna, a malo njih je išlo princu u prilog, preneo je Blumberg.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija