• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

18:50

Zašto mlade devojke vole starije muškarce? Ljupka: Nije samo do para nego do zrelosti! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Zašto mlade devojke vole starije muškarce? Ljupka: Nije samo do para nego do zrelosti! (VIDEO)

Podeli vest

Temu za "Pre večere" na televiziji Informer obeležio je razgovor o tome zašto žene preferiraju starije pripadnike jačeg pola. Ovo je tema o kojoj su govorile folk pevačica Ljupka Stević, model Danijela Boračeva i novinarka Informera Jelena Janjić.

Novinarka Informera Jelena Janjić navela je kako su stariji muškarci formirani kao ličnosti i imaju više samopouzdanja i kako njena zainteresovanost za starije počela na fakultetom nakon zaljubljenosti u profesora.

- Moje iskustvo sa starijim muškarcima počelo kad sam sam se zaljubila u svog profesora na fakultetu, koji je tada imao 45 godina. Previše sam se trudila na njegovom predmetu a on mi je ostavljao ceduljice sa lepim porukama i počelo je da mi prija što su stariji muškarci posvećeniji. Nakon toga su počeli da me privlače isključivo stariji muškarci jer su zreliji i mogu da pruže sigurnost. Stariji su formirani kao ljudi i samim tim imaju više samopouzdanja. Kod njih volim što su prošli kroz život i što mogu da pruže stabilnost - rekla je Janjićeva.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Jelena Janjić, Ljupka Stević i Danijela Boračeva

 

Folk pevačica Ljupka Stević istakla je da mladi muškarci imaju više poleta zbog sopstvenog neiskustva, da lakše prilaze ženam dok su stariji rezervisanije prirode.

- Ljubav uvek treba da bude na prvom mestu, stariji muškarci su u vezama dosadniji. Posao kojim se bavim me je naterao da ranije sazrim pa mi je samim tim bilo neophodno da imam nekog zrelog pored sebe. Mladi muškarci su slobodni i poletni jer su neiskusni ali zato sa bez velike rezerve i treme mogu da priđu ženi. Mlade devojke su daleko namazanije nego ranije i manipulišu starijima zbog novca dok muškarci manipulišu devojkama kako bi dobili mlado meso - rekla je Stevićeva.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ljupka Stević i Zoran Petrović Zole

 

Model Danijela Boračeva iznela je da su stariji muškarci dosadni jer ne poseduju energičnost i ležernost i da ukoliko žena ima svoju snagu i karijeru neće pridavati značaj tome koliko je stariji od njih ili koji položaj ima.

- Ne mogu da kažem da volim starije muškarce i mislim da su beskrajno dosadni, jer ih dosta starijih poznajem koji imaju energiju dede, dok meni treba ležernost i energičnost. Potreban mi je neko ko je spontan i ne živi u rutini, da mu je cilj da sedi ispred televizije i spava. Žene koje su bile tatine princeze u mladosti razvijaju potrebu da u partneru nađu tu očinsku figuru. Ukoliko je žena jaka za sebe i ima karijeru, neće joj trebati da on bude stariji i da ima položaj. Mlađi muškarci su mnogo spreniji da budu romantični i pruže ljubav, dok stariji više vole da ćutiš dok oni pričaju jer misle da znaju sve - rekla je Boračeva.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15